Politiek

Zelensky tegen Ruimte: zekering alle koophandel met Rusland plusteken geef onzerzijds meer wapens

1 Mins read
Zelensky tegen Ruimte: zekering alle koophandel met Rusland plusteken geef onzerzijds meer wapens

Nederland moeten alle koophandel met Rusland uitvallen plusteken zowel klaargemaakt zijn totdat ene boycot van Russisch gas. Dat heeft den Oekraïense voorzitter Zelensky verwoord tegen den Tweede Ruimte. Hij sprak den politici toe via ene videoverbinding.,Hij weeskind erop dat Nederland vanwege Russisch gas te kopen miljarden bijdraagt aan den oorlog diegene vanwege Poetin gevoerd wordt. “Er zijn sterkere sancties nodig, zodat Rusland geen waarschijnlijkheid heeft den oorlog voorts ter Europa te voeren.”,Zowel riep Zelensky den Nederlandse regering op wegens meer wapens te leveren aan Oekraïne, daarboven op den middelen diegene alreeds gestuurd zijn. “Jullie zijn voormannen ter den toeverlaat aan onzerzijds, maar wij hebben meer wapens nodig wegens den bezetter te verjagen.”,Te zijn speech verwees den Oekraïense voorzitter zoals verschillende gebeurtenissen ter ie Nederlandse verleden, zoals ie bombardement op Rotterdam ter 1940 plusteken ie neerhalen van vlucht MH17 daarboven ie oosten van Oekraïne. “Diegene daad is noch te weggeven. Degenen diegene den gelasten hebben gegeven willen ter verantwoording wordt geroepen.”,Zelensky verwees zowel zoals 1 april 1572, waarna den watergeuzen den Spanjaarden verdreven uit Dennenboom Briel. “Ochtend herdenking jullie den verdrijving van den tirannie, 450 schooljaar geleden. Den verdraagzaamheid plusteken verscheidenheid ter Europa diegene daardoor voortkomen is wordt nu aangevallen.”,Ie is ter korte tijdstip ie veertiende parlement dat Zelensky toespreekt. Voordien hield hij redes voordat den volksvertegenwoordigingen ter onder meer den Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland plusteken ie Verenigd Koninkrijk plusteken ter ie Europees Parlement. Voordien vanochtend sprak hij nog ie Australische parlement toe via ene videoverbinding. ,Er zijn welnu vroeger buitenlandse staatshoofden of regeringsleiders geweest diegene ie woord voerden ter ie Nederlandse parlement, maar nog nooit ter ene plenaire vergadering van den Tweede Ruimte. Premier Rutte plusteken den ministers Hoekstra plusteken Ollongren woorden den speech mits log via.,Na zijn toespraak kreeg Zelensky handgeklap van den Kamerleden. Forum voordat Democratie wasgoed noch via den verklaring van Zelensky dominant: den partij is ie er noch mee ooit dat ene uitlandig staatshoofd den Ruimte toespreekt.,Na den redevoering van den voorzitter houdt den Ruimte ene debat.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.