Politiek

Volt zet Gündogan permanent uit fractie, Kamerlid spreekt van smaad plus smaad

2 Mins read
Volt zet Gündogan permanent uit fractie, Kamerlid spreekt van smaad plus smaad

Volt heeft Kamerlid Nilüfer Gündogan permanent uit den fractie gezet. Volgens partijleider Dassen plus den partijvoorzitters Muller plus Den Leeuw (Volt heeft twee co-voorzitters) is haar positie onhoudbaar word, nu er meldingen tegen haar zijn binnengekomen overheen grensoverschrijdend rijrichting plus zij zowel noch wil meewerken aan ene research. Te ene reactie kwalificeert Gündogan den vaart van zaken indien “smaad plus smaad”.,Dassen plus den voorzitters zeggen te ene verklaring dat er dertien meldingen overheen haar zijn binnengekomen vanuit alle liggen van den partij. Volgens den verklaring wandelen diegene uiteen van handtastelijkheden plus ongewenste seksuele avances totdat vreesaanjaging plus misbruik van haar positie.,Vroeger had Volt Gündogan nu geschorst, zoals verontschuldiging van meldingen van “grensoverschrijdend rijrichting”. Den geaardheid van diegene meldingen had den partij nog noch bekendgemaakt.,Volgens Volt wilde ie schrijftafel dat den meldingen onderzoekt zowel met Gündogan praten, zodat zij haar zijde van ie vertelsel kon zei, maar heeft zij meerdere omdraaien toestaan weten hier noch op te te gaan. “Wij zijn geschrokken van dit meldingen plus dat Nilüfer heeft vermelde noch mee te willen werken. Dit rijrichting tolereren wij noch te onze partij.”,Den partij noemt ie “verschrikkelijk dat dat er grensoverschrijdend rijrichting binnenshuis Volt heeft kunnen plaatsvinden plus dat den betrokken personen zichzelf noch veilig hebben gevoeld wegens zichzelf voordien op dit schelp uit te spreken”.,Gündogan bestrijdt dat zij ontoelaatbaar rijrichting heeft vertoond. Volgens ie Kamerlid is haar nog steeds noch verteld watten den meldingen zijn. Gündogan voegt eraan toe dat zij geen fatsoenlijke mogelijkheid heeft gehad wegens te reageren. “Te positie van den rechter diegene overheen mij toestemmen oordelen heeft Volt zelf rechter gespeeld plus overheen mij geoordeeld. Dit past noch te ene rechtsstaat.”,Ie Kamerlid zegt zowel dat ie “bezijden den waarheid is” dat zij noch aan ie research wilde meewerken. Volgens haar is ie onderzoeksbureau noch onafhankelijk plus wil zij eenzaam meespelen aan ene “werkelijk onafhankelijk” research.,Gündogan had nu ene kort geding tegen Volt aangespannen wegens haar suspensie aan te vechten. Dat dient dinsdag. Zij wil nu geen verdere inhoudelijke mededelingen verrichten. Zij zegt welnu dat zij nog alle vertrouwen heeft te den leden van Volt. “Ik zullen mij daarom blijven wedden voordat mijn leden plus voordat kip diegene op mij hebben gestemd.”,Volgens den verklaring van Volt is den partijleiding zelf zowel tekortgeschoten. Dassen, Muller plus Den Leeuw bieden daarvoor hun excuses aan den betrokkenen aan. Zij willen situaties indien dit te den toekomst voorkomen plus gaan daarom den methode waarop zij kandidaten screenen tegen ie licht liefhebben. Zowel moeten duidelijker wordt waar mensen met klachten terechtkunnen.,Gündogan zei nu voordien dat zij hoe dan zowel Kamerlid zullen blijven. Indien zij dat ja doet, komt ie totaal veel fracties te den Ruimte op twintig. Kamerleden wordt op persoonlijke waardigheidstitel gekozen plus zowel indien zij hun fractie wordt uitgezet kunnen zij hun zetel liefhebben.

Related posts
Politiek

Ruimte stemt te met verhoging maximumstraf moord (zoals 25 schooljaar), juristen zijn verdeeld

3 Mins read
Den Tweede Ruimte wil den maximale straf voordat moord verhogen zoals 25 schooljaar. Ene Kamermeerderheid heeft zoals verwachten ingestemd met ene voorstel…
Politiek

Volt plus Omtzigt pleiten voordat scherpere regels rond integriteit plus lobbyen

1 Mins read
Ie kabinetkast moeten meer exporteren wegens belangenverstrengeling plus omkoping tegen te gaan plus lobbyen strenger te reguleren. Dat schrijven Volt-leider Dassen plus…
Politiek

'NCTV waarschuwde voordat polarisatie onderbrak politieke partijen'

1 Mins read
Den Vaderlands Coördinator Terrorismebestrijding plus Veiligheid (NCTV) heeft den afgelopen jaren ter ie vertrouwelijk gerapporteerd overheen polarisatie onderbrak politieke partijen. Dat concludeert…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.