Politiek

Tegenpartij vinnig na OVV-rapport, kabinetkast gaat ie bestuderen

1 Mins read
Tegenpartij vinnig na OVV-rapport, kabinetkast gaat ie bestuderen

Oppositiepartijen ter den Tweede Ruimte hebben vinnig gereageerd op den gevolgtrekkingen van den Onderzoeksraad voordat Veiligheid (OVV) overheen den werkwijze van den coronacrisis aan ie start ter 2020.,Volgens den SP willen wij uit ie rapport vooral leren dat wij veel huis willen luisteren zoals den medewerkers ter den zorg. Diegene vroegen alreeds ter ie start van den pandemie wegens meer beschermingsmiddelen, vooral ter den ouderenzorg, maar diegene kregen zij noch.,Partijleider Lilian Marijnissen wijst erop dat den SP steeds gehamerd heeft op mondkapjes voordat den verpleeghuizen, maar dat ie kabinetkast wegkeek. “Zorgverleners moesten onveilig werken. Den grootste schandvlek ter den corona-aanpak.”,Kamerlid Attje Kuiken van den PvdA noemt den gevolgtrekking dat Nederland noch voorbereid wasgoed “hard”, alreeds komt ie volgens haar noch onverwacht. “Verkeerde keuzes hebben totdat eentje stille ramp geleid ter den verpleeghuizen.” Kuiken vindt ie hooggelegen tijdstip voordat eentje parlementaire enquête zoals ie regelgeving wegens “werkelijke lessen te voorttrekken”.,Lisa Westerveld van GroenLinks begrijpt dat er ter eentje volwassene keerpunt ongemakken wordt geproduceerd, “maar erken diegene dan plus voorkom dat zij weer wordt geproduceerd”. Volgens haar blijkt dat noch uit den reactie van voormalige coronaminister Den Jonge op ie OVV-rapport. Diegene is ie noch ooit met den gevolgtrekkingen plus vindt dat den onderzoekers te weinig zoals den samenhang tussen den maatregelen hebben gekeken.,Zowel den Partij voordat den Dieren vindt dat den bevindingen van den OVV “er noch wegens liegen”. Volgens Kamerlid Eva van Esch is welnu manifest dat wij noch voorbereid waren, terwijl er na den Q-koorts, twaalf schooljaar geleden, welnu eentje dik rapport vol aanbevelingen lagen.,Regeringspartijen VVD, D66, CDA plus ChristenUnie willen ie rapport vooraf bestuderen plus er zometeen op terugkomen. “Ie is important wegens terdege te ontwikkelen hoe den coronapandemie is aangepakt plus welke lessen daarheen uit geleerd kunnen wordt”, zegt VVD-Kamerlid Judith Thielen.,Zowel ie kabinetkast gaat ie OVV-onderzoek vooraf terdege bestuderen, voordat ie half maart met eentje inhoudelijke reactie zullen komen. Den ministers Kuipers (VWS) plus Yesilgöz (Justitie) lieten vandaag schattig weten dat ie kabinetkast “terdege uit den voeten vermag” met den aanbevelingen.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.