Politiek

Weids 200.000 steunbetuigingen voordat mededeling tegen coronatoegangsbewijs

2 Mins read
Weids 200.000 steunbetuigingen voordat mededeling tegen coronatoegangsbewijs

Ene verzoekschrift van oud-staatssecretaris Mona Keijzer plusteken twee anderen tegen ie coronatoegangsbewijs is sinds gisteravond meer dan 200.000 keer ondertekend. Ie mededeling is opgesteld vanwege den samenwerking Onverdeeld Open, waarvan Keijzer mede-initiatiefnemer is. Den ondertekenaars vinden dat den schade diegene ie coronatoegangsbewijs veroorzaakt noch te verhouding staat totdat den “eventuele voordelen voordat den volksgezondheid”.,Onder hun zijn onder anderen den voormalige Tweede Kamerleden Joël Voordewind (ChristenUnie), Michel Rog (CDA) plusteken Marianne Thieme (Partij voordat den Dieren). Zowel duurzaamheidshoogleraar Jan Rotmans, grappenmaker Guido Weijers plusteken filmmaker Dick Maas scharen zichzelf achter Onverdeeld Open, evenals mensen uit den evenementensector. “Ie is tijdstip wegens ie leven weer op te pakken”, zegt bijvoorbeeld Ritty van Straalen van festivalorganisator ID&T Menigte.,Op Twitter spreken onder meer FvD-leider Thierry Baudet plusteken Denken-voorman Farid Azarkan hun toeverlaat uit:,Den opstellers van ie mededeling hebben uitgestrekte verzwaren tegen ie coronatoegangsbewijs, dat volgens hun te alle varianten den grondrechten inperkt. Met ie zogeheten 2G- plusteken 3G-systeem, waarbij mensen ene QR-code krijgen indien zij zijn gevaccineerd of hersteld (2G) of indien zij zijn gevaccineerd, hersteld of ontkennend getest (3G) kunnen commune “vanwege sociale of economische omstandigheden wordt gedwongen ene medische treatment te ondergaan diegene zij werkelijk noch willen”, zegt Onverdeeld Open.,Volgens den samenwerking is dat te vedette met den integriteit van ie vlees. Ook, stellen den initiatiefnemers, kunnen den huidige vaccins noch voorkomen dat ie coronavirus zichzelf voorts verspreidt.,Ie verschil tussen 2G plusteken 3G:,Te ene 1G-systeem vervalt diegene “project” weliswaar, maar zowel dat systeem stelt ene gezondheidsbewijs indien voorwaarde voordat toegang totdat den samenleving, aldus ie mededeling. Ter 1G kunnen mensen dolletjes ene coronatoegangsbewijs krijgen indien zij ontkennend zijn getest; eventuele vaccinatie- of herstelbewijzen spelen dan geen rol.,”Wij willen accepteren dat ie virus noch weg te krijgen is”, zegt internist te vorming Jona Walk. Zij schreef mee aan ie mededeling.,”Onzerzijds belangrijkste mikpunt is onzerzijds uit te spreken voordat ene onverdeelde samenleving. Met den coronapas ontvang jij namelijk ene vennootschap waarvoor jij voorgerecht ene bewijs van gezondheid moeten permitteren zien voordat jij ergens aan mee kunt uitvoeren.” Volgens haar leidt dat totdat polarisatie plusteken uitsluiting van mensen.,Mona Keijzer worden te september ontslagen indien CDA-staatssecretaris van Economische Zaken, nadat zij zichzelf te ene vraaggesprek te Den Telegraaf kritisch had uitgelaten overheen ie coronatoegangsbewijs. Haar twijfels overheen den coronapas stonden rechthoekig op ie kabinetsbeleid plusteken daarom wasgoed haar positie onhoudbaar worden: ie kabinetkast wordt geacht met één mond te spreken.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.