Politiek

Jetten wil eerlijker prijs voordat stadswarmte

1 Mins read
Jetten wil eerlijker prijs voordat stadswarmte

Minister Jetten wil dat den tarieven van stadswarmte “eerlijker” wordt vastgesteld. Hij reageert ermee op ene oproep van onder meer gemeenten, den Woonbond, den Vereniging Inherent Stulp plus den Consumentenbond.,Ruwweg ene half miljoen Nederlandse huishoudens krijgen warmte diegene vrijkomt ter ene elektriciteitscentrale of erbij ene afvalverwerker. Plusteken diegene huishoudens kunnen noch zelf hun energieleverancier selecteren. Den Instantie Consument plus Markt bepaalt daarom watten den maximale tarieven zijn op vloer van den gasprijs, diegene nu zeer hooggelegen is.,Den gemeenten vinden dat raar, omdat ie grootste eindje van den kosten van den leveranciers losstaat van den gasprijs.,Den minister voordat Weersomstandigheden plus Energie begrijpt den kritiek. Voordat den vergadering van ie kabinetkast noemde hij ie veel eerlijker wegens den prijs los te verbinden van den gasprijs plus wegens den werkelijke kosten ter rekening te brengen.,Jetten gaat nu loeren hoe snel hij den Warmtewet vermag veranderen.

Related posts
Politiek

Jetten: bij natuur weegt zwaar te aanleg windpark op zee

2 Mins read
Ie bij van den natuur moeten zwaar wegen te den aanleg van nieuwe windparken op zee. Dat zegt minister Jetten van Weer…
Politiek

Vredesactivist Mient Jan Faber bleef gereformeerde rakker

3 Mins read
Vredesactivist Mient Jan Faber, diegene vandaag op 81-jarige ouderdom overleed, wasgoed ie schoolvoorbeeld van eentje conservatieve christen diegene straks linksaf worden. Hij…
Politiek

Rutte schaamt zichzelf diepgevoeld voordat overvolle asielopvang

1 Mins read
Premier Rutte zegt dat hij zichzelf “diepgevoeld schaamt” voordat den opvang van asielzoekers te Nederland. Den asielzoekerscentra zitten stampvol met vluchtelingen diegene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.