Politiek

Ex-informateur Remkes: zekering met openbare kritiek op Kamervoorzitter

2 Mins read
Ex-informateur Remkes: zekering met openbare kritiek op Kamervoorzitter

Ex-informateur plus VVD-politicus Johan Remkes vindt dat Tweede Kamerleden ter ie publiek geen kritiek willen uiten op hun voorzitter. Dat moeten achter den schermen voorvallen. “Eentje Kamervoorzitter moeten onverkort wordt gesteund”, zei Remkes ter ie tv-programma Buitenhof.,Hij reageerde op den discussie diegene afgelopen week ontstond overheen den rol van voorzitter Bergkamp tijdens debatten met harde persoonlijke attaques.,Dinsdag, ter ie debat overheen den regeringsverklaring, ontstond eentje grimmige sfeer waarna PVV-leider Wilders den houding van VVD-minister Yesilgöz wegens haar dubbele nationaliteit ter twijfel trok plus fulmineerde overheen ie hoofddoekje van D66-Kamerlid Sahla plus ie terroristische verleden van haar zuster Soumaya, diegene nu raadgever zullen zijn van den VVD. Zijn woorden gingen veel partijen te verafgelegen. Onder anderen GroenLinks-leider Klaver vroegtijdig Bergkamp wegens ter te wegkapen. Ie penis Omtzigt vond dat ie geen zin had er telkens watten van te zeggen zonder eentje gele of rode speelkaart te voorttrekken.,Kijk hier hoe Kamerleden vragen wegens ingrijpen;,Bergkamp benadrukt dat zij Wilders welnu heeft aangesproken plus dat zij normen stelt. Zij wil op eentje ander tijdstip voorts praten overheen den verruwing tijdens debatten.,Remkes uitte ter ie tv-programma Buitenhof kritiek op den methode van den Kamerleden den afgelopen week. Eentje Kamervoorzitter heeft steunpilaar nodig. “Jou moeten haar rol ter ie publiek noch ter discussie stellen.”,Remkes vindt dat Kamerleden huis willen piekeren overheen hun inherent werkwijze plus hun methode van vragen stellen. VVD-fractievoorzitter Hermans kreeg 3,5 uur allerlei vragen. “Ie wasgoed eentje gênante vertoning. Iedereen moest zijn plasje tenuitvoerleggen,” aldus Remkes.,Donderdag honingbij ie coronadebat kolf Bergkamp trouwens steviger ter. Zij ontnam ie FvD-Kamerlid Van Meijeren ie woord waarna hij opriep totdat wetteloosheid. Bergkamp zei hem dat zulke oproepen noch zijn toegestaan ter den Tweede Ruimte.,Kijk hier zoals den discssie tussen Van Meijeren plus Bergkamp,Remkes hoopt dat ie debat ter den Tweede Ruimte huis wordt gevoerd. Samen met Wouter Koolmees keek hij ter Buitenhof terug op den formatie van ie kabinet-Rutte IV. Overheen den persoonlijke uitval van D66-leider Kaag op Rutte, start september wasgoed hij “not amused”, zei hij. “Dit is welnu eentje hele valse start”, aldus Remkes.,Dat er vanuit D66-kringen opmerkingen tegen den pers werden vervaardigd overheen ie drankgebruik van Remkes, heeft hem “vanzelfsprekend” geraakt, zei hij op eentje vraag hierover. Hij wil er voorts “geen woord aan vuil maken.” Remkes: “Ter Greneboom Heg is er eentje cultuur van mekaar kapot maken plus noch intact toestaan.”

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.