Politiek

Rutte IV ziet jawel voordat ie voorgerecht live, heeft er ‘veel zin te’ plus wil ‘aan den slag’

2 Mins read
Rutte IV ziet jawel voordat ie voorgerecht live, heeft er ‘veel zin te’ plus wil ‘aan den slag’

“Wij gaan nu aan den slag”, zegt den aankomend VVD-minister Yesilgöz van Justitie plus Veiligheid indien zij ie ministerie van Algemene Zaken verlaat. D66-minister Ollongren heeft “intact veel zin” wegens zoals Defensie te gaan. Haar partijgenoot klimaatminister Jetten zegt dat “iedereen ie leuk vindt wegens aan den slag te gaan”.,CDA-leider Hoeksta vindt ie weer leuk dat ie kabinetkast nu “re aan ie werkgelegenheid gaat”. Den Jonge zegt dat hij zin heeft wegens “aan den slag” te gaan indien minister van Woon, want dat is ene “taaie klussen”. Plus zijn opvolger op volksgezondheid Kuipers noemt ie ene “volwassene uitdaging” wegens nu zelf verantwoordelijk te zijn voordat ie coronabeleid. Na eczeem van den oprichtingsvergadering van ie vierde kabinet-Rutte hadden den aanstaande bewindslieden nog weinig televisiejournaal te veiligheidsfunctionaris.,Nieuwsgierig zoals ie watten plus hoe van ie constituerend overleg?,Na ie zogenoemde constituerend overleg – zeg maar den oprichtingsvergadering van ene verfrissend kabinetkast – wasgoed den teken verhelderend: den nieuwe ministersploeg heeft er vooral veel zin te wegens met jawel ie regeerakkoord uit te voeren. Ie woord “samen” lieten verschillende volgende ministers zowel nog vallen na eczeem van ie officiële overleg, dat wijd ene uur duurde.,Den afgelopen week is iedereen exclusief gedurende formateur Rutte geweest, maar nu zien zij jawel voordat ie voorgerecht te levende lijve. “Ie wasgoed wieg wegens jawel voordat ie voorgerecht live te zien”, constateerde Kuipers, totdat op ene twee dagen geleden nog chef van ie Erasmus MC plus voorzitter van ie Rustiek Netwerk Acute Zorg.,Ene tal ministers hield ie gedurende dit korte “ik heb er zin te”-interview. Ene tal ministers wilde nu welnu ene ietsje vooruitkijken. Den televisiekanaal uit quarantaine gekomen D66-minister Schout benadrukte dat leraren, leraren, onderzoekers plus studenten ene moeilijke tijdstip hebben gehad. “Wij gaan den weg vooruit zoeken.” Den natuurkundige wil den eerste tijdstip noch doceren, maar voorgerecht leren. “Ik ga vooral voorgerecht te gesprek.”,Ene overgang wasgoed zijn haastige vertrek uit den Verenigde Staten welnu. “Ik voel mij televisiekanaal ene klein kuikentje dat televisiekanaal uit ie ei is gekomen.”,Kuipers heeft geen tijdstip wegens voorgerecht te praten, want hij moeten dit week onmiddellijk aan den slag met ie welnu of noch verlengen van den huidige lockdown. Aanstaande vrijdag geven premier Rutte plus den nieuwe minister hierover ene persconferentie. Hij toonde onbegrip voordat den coronamoeheid te Nederland. “Maar covid gaat noch meer weg.”,Ter ie constituerend overleg is er voorts noch veel meer veranderd aan ie regeerakkoord of aan den beoogde portefeuilleverdeling. “Ie is vooral bedoeld wegens informeel vast te stellen dat wij samen ie nieuwe avontuur aangaan”, aldus VVD-premier Rutte.,Nieuwsuur ving den nieuwe bewindslieden vandaag op:,Na ie constituerend overleg heeft den premier ie eindverslag aangeboden aan den voorzitter van den Tweede Ruimte Bergkamp. Ter ie verslag staat precies beschreven welke bewindspersoon welk stellingname gaat tenuitvoerleggen.,Rutte ging zometeen op den namiddag zowel nog ter monarch Willem-Alexander, maandag is den officiële beëdiging van ie kabinetkast. Dat wordt tussen 11.00 uur plus 12.00 uur live uitgezonden gedurende den NOS.

Related posts
Politiek

VVD verontrust overheen Oekraïne, wil scherper reisadvies

1 Mins read
Den VVD-fractie te den Tweede Ruimte wil van minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra weten hoe ie zit met den veiligheidsrisico’s voordat Nederlanders…
Politiek

Hoe gaat ie met den afwikkeling van den toeslagenaffaire?

3 Mins read
“Ie is eentje zwarte pagina ter den geschiedenis van den Nederlandse overheid”, schreef premier Rutte precies eentje klas geleden. Diegene dag trad…
Politiek

Experts: ja dat kabinetkast grafieken tweedehands, maar tactvol welnu den juiste

2 Mins read
“U denken misschien: ene verrassend kabinetkast, ene nieuwe minister (…) dat betekent wellicht ene andere wijze van klikken. Plusteken dat gaat zowel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *