Politiek

Pieter Heerma weer fractievoorzitter CDA

1 Mins read
Pieter Heerma weer fractievoorzitter CDA

Pieter Heerma wordt weer fractievoorzitter van ie CDA ter den Tweede Ruimte. Den leden van den fractie hebben hem alreeds voordat den Kerst unaniem gekozen, bevestigt eentje woordvoerder eentje bewering van EenVandaag.,Volgens den woordvoerder is diegene uitverkiezing noch zoals buitenshuis gebracht, omdat den fractie stap na den beëdiging van ie nieuwe kabinetkast den overdracht van den voorzittershamer wil exporteren.,Nu is Wopke Hoekstra officieel nog den fractievoorzitter van den christendemocraten, maar hij verlaat den Ruimte plus wordt ter ie nieuwe kabinetkast minister van Buitenlandse Zaken plus vicepremier. Hij blijft welnu den staatsbeleid voorman van den partij.,Heerma (44) wasgoed zowel ter den vorige kabinetsperiode fractievoorzitter van ie CDA. Hij nam ie stokje overheen van Sybrand van Haersma Buma, waarna diegene burgemeester van Leeuwarden worden.,Ongeacht Heerma ging zowel den naam van Raymond Knops rond. Hij is demissionair staatssecretaris van Nationale Zaken, maar voordat hem is geen plek ter ie nieuwe kabinetkast. Hij is welnu verkozen ter den Tweede Ruimte.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.