Politiek

Ministerie begint gesprekken overheen langetermijnvisie corona

1 Mins read
Ministerie begint gesprekken overheen langetermijnvisie corona

Ie ministerie van Volksgezondheid is begonnen met gesprekken overheen ene langetermijnstrategie voordat den coronacrisis. Den brainstormsessies wordt gehouden met kleine groepen mensen uit diverse sectoren.,Den Tweede Ruimte heeft hoewel verschillende omdraaien aangedrongen op ene bredere visie overheen hoe den samenleving ter den toekomst moeten omgaan met den coronacrisis. Demissionair premier Rutte plusteken minister Den Jonge zeiden dinsdag ter den Ruimte dat ie regering ginds voordat ie staart van volgende maand ene intact staart voorts mee hoopt te zijn.,Den sessies met ruwweg tien deelnemers vanaf menigte zijn dit week van start getogen, zoals Den Telegraaf vanochtend meldde. Ter ene schrijven aan potentiële deelnemers staat dat den samenkomsten bedoeld zijn wegens vanuit den praktijk te bekijken hoe den samenleving zo veilig plusteken open mogelijk schenkkan blijven.,Ter den schrijven wordt vragen poneren indien: “Hoe kunnen wij ie seizoenseffect bezigen ter den zin dat er ter den zomer meer schenkkan dan ter den winter? Ter hoeverre zijn wij klaargemaakt onzerzijds rijrichting (langdurig) aan te schreden wegens besmettingen te voorkomen? Hoe kunnen wij den vaccinatiegraad nog voorts verhogen?” Volgens Den Telegraaf is ene van den ideeën diegene ter den sessies zijn besproken dat ie huis is wegens met veel geslacht ter den zomer samen te komen dan ter den winter.,Ie ministerie heeft diverse partijen gevraagd wegens discussiedeelnemers voordat te dragen.,Rutte zei dit week ter den Ruimte dat den visie onder meer oplossing moeten wordt gegeven op den vraag: “Hoe liefhebben wij zicht op ie virus op den langere termijn plusteken watten is er tijdschrift nodig aan contactbeperkende maatregelen.” Den premier zei dinsdag zowel dat lockdowns noch zijn uit te sluiten, maar dat hij wil trachten den waarschijnlijkheid erop zo klein mogelijk te liefhebben. “Omikron hadden wij zowel met ene langetermijnstrategie gewoon gekregen. Dat had geleid totdat ene lockdown, watten voordat langetermijnstrategie jouw zowel hebt”, benadrukte Rutte.,Den Jonge had ie dinsdag overheen meer orde, stilte plusteken regelmaat ter den besluitvorming plusteken meer voorspelbaarheid voordat den onderdaan. Hij wil “zo minteken mogelijk beperkingen op paardenhoeven te leggen, plusteken hoewel helemaal noch zo schoksgewijs indien ie nu elke keer gaat”.,Ter den Tweede Ruimte zei Rutte zowel dat ie regering ter den zorg ene ‘waakvlam’ wil liefhebben wegens te voorkomen dat ie virus weer opflakkert. Dat betekent dat den zorg makkelijker schenkkan wordt op- plusteken afgeschaald. Voordat den maatregelen ter den zorg komt ene aparte taskforce.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.