Politiek

Minister voordat Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) keert noch terug ter Rutte IV

2 Mins read
Minister voordat Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) keert noch terug ter Rutte IV

Sander Dekker (46), nu demissionair minister voordat Rechtsbescherming, zou geen bewindspersoon meer zijn ter ie volgende regering. Dat zegt Dekker ter ene vraaggesprek met Den Telegraaf. Na negen klas ene postbode te hebben vervuld ter ie regering, vindt Dekker ie tijdstip voordat iets verschillend. Hij weet nog noch watten hij gaat tenuitvoerleggen, maar zegt welnu: “Mijn hart ligt erop den publieke zaak.”,Afgelopen woensdag worden reeds verstaanbaar dat ChristenUnie-minister Arie Slob voordat Poot- plus Voortgezet Onderwijs plus Media plus zijn partijgenoot Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn plus Sport, noch terugkeren ter Rutte IV.,Dekker worden ter 2017 den eerste minister voordat Rechtsbescherming. Diegene portemonnaie is ondergebracht erop ie ministerie van Justitie plus Veiligheid. Te ie kabinet-Rutte II wasgoed Dekker staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur plus Wetenschap.,Zijn politieke carrière begon zowel ter Greneboom Liguster, maar dan ter den notabelen. Hij wasgoed van 2003 totdat 2006 raadslid plus fractievoorzitter voordat den VVD ter Greneboom Liguster plus ter den zes klas diegene daarop volgden wethouder van Onderwijs, Kindertijd plus Sport plus van Financiën plus Stadsbeheer.,Ene van Dekkers belangrijkste mappen wasgoed ie veranderen van den gesubsidieerde rechtshulp. Dekker vond dat er te veel conflicten, zoals echtscheidingen, arbeids- plus huurconflicten voordat den rechter kwamen. Wegens ie veel rechtszaken terug te voortduwen stelde hij voordat dat er ene soort poortwachter worden ingesteld voordat zulke zaken.,Er kwam brede kritiek op den plannen van Dekker, van tegenpartij, advocaten plus zowel den Raad voordat den Rechtshulp. Voordat kwetsbare groepen zullen ie moeilijker wordt wegens toegang te krijgen totdat ie rechtssysteem, klonk ie.,Zowel den rechterlijke macht, tbs plus gevangenissen vielen onder den portemonnaie van Dekker. Hij moest onder meer toegeven dat den overheid had gefaald ter den zaak-Anne Faber. Zij worden ter 2017 gedood doorheen tbs’er Michael P. Te zijn treatment worden “ene reeks aan ongemakken” geproduceerd, aldus Dekker.,Hij kreeg tijdens zijn tijdsperiode indien minister zowel te maken met den vermoorden op verdediger Derk Wiersum plus verslaggever Peter R. den Vries. Wiersum wasgoed den verdediger van den kroongetuige ter ie Marengo-proces tegen Ridouan Taghi, Den Vries wasgoed zometeen den vertrouwenspersoon van diezelfde kroongetuige.,Mee wegens ie Marengo-proces kwam Dekker vorige maand met ene project wegens verdachten van zware misdrijven vaker via ene videoverbinding hun rechtszaak erop te permitteren woon. Dat veranderingsproces vergt totdat welnu 700 politieagenten wegens elke dag ter goede bevrijden te leiden. Plus indien zijn project wordt verricht wordt zowel ontsnappingspogingen lastiger, stelde Dekker ter ene schrijven aan den Tweede Ruimte. Hij wil zowel dat ie veel zwaarbeveiligde justitiecomplexen wordt uitgebreid.

Related posts
Politiek

Hoe gaat ie met den afwikkeling van den toeslagenaffaire?

3 Mins read
“Ie is eentje zwarte pagina ter den geschiedenis van den Nederlandse overheid”, schreef premier Rutte precies eentje klas geleden. Diegene dag trad…
Politiek

Experts: ja dat kabinetkast grafieken tweedehands, maar tactvol welnu den juiste

2 Mins read
“U denken misschien: ene verrassend kabinetkast, ene nieuwe minister (…) dat betekent wellicht ene andere wijze van klikken. Plusteken dat gaat zowel…
Politiek

Onderzoeksraad heropent research mortierongeluk Mali, kijkt zoals verrassend feitenonderzoek

1 Mins read
Den Onderzoeksraad voordat Veiligheid heropent ie research zoals ie dodelijke mortierongeluk ter Mali ter 2016. Daartoe wordt ter ie Publiek Ministerie ene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *