Politiek

Kabinetkast houdt rekening met twee reserve vaccinatierondes ter 2022

1 Mins read
Kabinetkast houdt rekening met twee reserve vaccinatierondes ter 2022

Ie kabinetkast houdt er rekening mee dat er volgend schooljaar ter totaal drietal boosterrondes nodig zijn voordat vaccinatie tegen ie coronavirus (den ene diegene nu hoewel loopt plus nog twee reserve), plus ten minste eentje ter 2023.,Demissionair minister Den Jonge schrijft aan den Tweede Ruimte dat hij samen met ie RIVM zo juist mogelijk ter speelkaart probeert te brengen hoeveel vaccins er nodig zijn. “Dat is noch eenvoudig daar we hierbij met eentje vitaal veel, ten dele nog vreemdeling, variabelen rekening willen vasthouden. Ie kabinetkast kiest daarom zoveel mogelijk voordat zekerheid.”,Den Jonge meldt aan den Ruimte dat Nederland daarboven op den hoewel vroeger gekochte doses nog ooit eentje kleine zes miljoen doses vaccin van BioNTech/Pfizer bestelt. Dat zullen dan vaccins kunnen zijn diegene zijn aankunnen aan den omikronvariant.,Volgens den minister zijn er nu hoewel toereikend vaccins voordat den huidige boostercampagne plus is “eentje belangrijke fundament gelegd voordat ie vaccinatiebeleid ter 2022 plus 2023”.,Maar ie kabinetkast bekijkt volgende maand of meer acquireren noodzakelijk zijn. “Den huidige contracten geven den potentie wegens indien gewenst reserve doses te thuisbezorgen.” Den Jonge herhaalt dat ie kabinetkast kiest voordat eentje zo schel mogelijke vaccinatiegraad.

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.