Politiek

Kabinetkast houdt rekening met twee reserve vaccinatierondes ter 2022

1 Mins read
Kabinetkast houdt rekening met twee reserve vaccinatierondes ter 2022

Ie kabinetkast houdt er rekening mee dat er volgend schooljaar ter totaal drietal boosterrondes nodig zijn voordat vaccinatie tegen ie coronavirus (den ene diegene nu hoewel loopt plus nog twee reserve), plus ten minste eentje ter 2023.,Demissionair minister Den Jonge schrijft aan den Tweede Ruimte dat hij samen met ie RIVM zo juist mogelijk ter speelkaart probeert te brengen hoeveel vaccins er nodig zijn. “Dat is noch eenvoudig daar we hierbij met eentje vitaal veel, ten dele nog vreemdeling, variabelen rekening willen vasthouden. Ie kabinetkast kiest daarom zoveel mogelijk voordat zekerheid.”,Den Jonge meldt aan den Ruimte dat Nederland daarboven op den hoewel vroeger gekochte doses nog ooit eentje kleine zes miljoen doses vaccin van BioNTech/Pfizer bestelt. Dat zullen dan vaccins kunnen zijn diegene zijn aankunnen aan den omikronvariant.,Volgens den minister zijn er nu hoewel toereikend vaccins voordat den huidige boostercampagne plus is “eentje belangrijke fundament gelegd voordat ie vaccinatiebeleid ter 2022 plus 2023”.,Maar ie kabinetkast bekijkt volgende maand of meer acquireren noodzakelijk zijn. “Den huidige contracten geven den potentie wegens indien gewenst reserve doses te thuisbezorgen.” Den Jonge herhaalt dat ie kabinetkast kiest voordat eentje zo schel mogelijke vaccinatiegraad.

Related posts
Politiek

Onderzoeksraad heropent research mortierongeluk Mali, kijkt zoals verrassend feitenonderzoek

1 Mins read
Den Onderzoeksraad voordat Veiligheid heropent ie research zoals ie dodelijke mortierongeluk ter Mali ter 2016. Daartoe wordt ter ie Publiek Ministerie ene…
Politiek

Kabinetsleden op Catshuis voordat overleg overheen coronamaatregelen

1 Mins read
Ie kabinetkast is op ie Catshuis vergaderingen begonnen overheen den coronamaatregelen. Den uiterst betrokken bewindslieden overleggen met hun vaste adviseurs overheen hoe…
Politiek

Nieuwe buitenlandminister Hoekstra: EU aan tafel erbij Rusland plusteken VS

1 Mins read
Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken heeft op zijn eerste dag eentje visite gebracht aan EU-buitenlandco√∂rdinator Josep Borrell. Zij spraken ter Brussel onder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *