Politiek

Forum voordat Democratie doet ter 50 gemeenten mee aan verkiezingen

1 Mins read
Forum voordat Democratie doet ter 50 gemeenten mee aan verkiezingen

Forum voordat Democratie wil volgend schooljaar tijdens den gemeenteraadsverkiezingen meespelen ter vijftig gemeenten. Dat zijn er veel meer dan viertal schooljaar geleden, want waarna nam Forum ge zelfstandig fragment ter Mokum.,Forum wil zetels trachten te halen ter steden mits Mokum, Rotterdam, Dennenboom Liguster, Utrecht, Groningen plusteken Maastricht, maar zowel ter kleinere gemeenten mits Edam-Volendam, Sluis plusteken Achtkarspelen.,Forum zegt mits enige eentje wezenlijk andere visie te stellen tegenover “den gevestigde kartelpartijen”. Den partij wil onder meer dat den “buitenproportionele coronamaatregelen” wordt afgeschaft plusteken dat er geen boa’s wordt ingezet wegens QR-codes te handhaven. Voorts willen er lokale referenda komen.,Forum veroverde tijdens den verkiezingen van 2018 drietal zetels ter Mokum; ingevolge afsplitsingen is daarheen nog één van overheen. Den partij deed vorige maand zowel ter viertal nieuwe gemeenten mee aan den herindelingsverkiezingen. Te alle viertal slaagde Forum erin één of meer zetels te halen ter den notabelen.,Den gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022.

Related posts
Politiek

Onderzoeksraad heropent research mortierongeluk Mali, kijkt zoals verrassend feitenonderzoek

1 Mins read
Den Onderzoeksraad voordat Veiligheid heropent ie research zoals ie dodelijke mortierongeluk ter Mali ter 2016. Daartoe wordt ter ie Publiek Ministerie ene…
Politiek

Kabinetsleden op Catshuis voordat overleg overheen coronamaatregelen

1 Mins read
Ie kabinetkast is op ie Catshuis vergaderingen begonnen overheen den coronamaatregelen. Den uiterst betrokken bewindslieden overleggen met hun vaste adviseurs overheen hoe…
Politiek

Nieuwe buitenlandminister Hoekstra: EU aan tafel erbij Rusland plusteken VS

1 Mins read
Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken heeft op zijn eerste dag eentje visite gebracht aan EU-buitenlandcoördinator Josep Borrell. Zij spraken ter Brussel onder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *