Politiek

D66-minister Van Engelshoven keert noch terug te verrassend kabinetkast

1 Mins read
D66-minister Van Engelshoven keert noch terug te verrassend kabinetkast

Demissionair minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur plusteken Wetenschap keert noch terug te ie kabinetkast Rutte-IV. Den D66-politica zegt tegen ie AD dat zij haar ministerschap “superinteressant plusteken intact eervol wegens te doet” vond, maar dat zij noch opgaat voordat eentje tweede termijn.,”Ie ministerschap zie ik indien eentje kroon op mijn werkgelegenheid voordat den partij”, zegt zij. Vroeger wasgoed zij partijvoorzitter van D66 plusteken wethouder te Greneboom Heg. “Maar jou moeten ie zowel los kunnen toestaan. Ik wil ruimte bieden aan verrassend bloed.”,Voordat den partijtop van D66 is ie volgens den 55-jarige Van Engelshoven geen verrassing dat zij vertrekt. Zij zegt Sigrid Kaag plusteken Zeerob Jetten vorig klas alhoewel ge├»nformeerd te hebben dat zij noch wilde terugkeren. “Er is eentje tijdstip van komen plusteken eentje tijdstip van gaan”, zegt zij.,Van Engelshoven zegt dat haar opvolger op ie ministerie prima vermag opstarten. Zo is er meer poen gekomen voordat onderwijs plusteken research, plusteken zowel is ie cultuurbudget verhoogd. Zij denkt dat ie voordat haarzelf moeilijk zou wordt wegens den staatsbeleid los te toestaan.,”Maar den mogelijkheid wegens zowel ooit buitenshuis dit Haagse vierkante kilometer te loeren, is zowel eentje aantrekkelijk vooruitzicht”, zegt zij tegen den krant. Watten zij precies gaat doet weet zij nog noch. Welnu zegt Van Engelshoven dat zij “maatschappelijke doelen” wil dienen.,Vorige week zeiden ChristenUnie-bewindslieden Slob plusteken Blokhuis alhoewel dat zij noch terugkeren te ie nieuwe kabinetkast. Plus minister Dekker (VVD) zei gisteren te Den Telegraaf dat zowel hij ermee stopt.

Related posts
Politiek

Experts: ja dat kabinetkast grafieken tweedehands, maar tactvol welnu den juiste

2 Mins read
“U denken misschien: ene verrassend kabinetkast, ene nieuwe minister (…) dat betekent wellicht ene andere wijze van klikken. Plusteken dat gaat zowel…
Politiek

Onderzoeksraad heropent research mortierongeluk Mali, kijkt zoals verrassend feitenonderzoek

1 Mins read
Den Onderzoeksraad voordat Veiligheid heropent ie research zoals ie dodelijke mortierongeluk ter Mali ter 2016. Daartoe wordt ter ie Publiek Ministerie ene…
Politiek

Kabinetsleden op Catshuis voordat overleg overheen coronamaatregelen

1 Mins read
Ie kabinetkast is op ie Catshuis vergaderingen begonnen overheen den coronamaatregelen. Den uiterst betrokken bewindslieden overleggen met hun vaste adviseurs overheen hoe…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *