Politiek

‘Betrokkenen Bulgarenfraude kregen subsidie toeslagenaffaire’

1 Mins read
‘Betrokkenen Bulgarenfraude kregen subsidie toeslagenaffaire’

Veertien personen diegene betrokken waren gedurende den Bulgarenfraude hebben ene subsidie van 30.000 euro gekregen wegens den toeslagenaffaire. Ie ministerie van Financiën doet nu nog research of zij den subsidie onterecht hebben ontvangen.Dat schrijft demissionair staatssecretaris Van Huffelen te ene Kamerbrief zoals oorzaak van den mededelingen te Den Verslaggever.,Te 2013 kwam zoals buitenshuis dat mensen te Bulgarije vanwege criminelen ‘geronseld’ werden wegens hier toeslagen aan te vragen. Ie uitgekeerde poen ging zoals den criminelen plusteken den Bulgaren keerden vaak met 500 euro op zak terug zoals Bulgarije. Of den aanvragers van den subsidie zowel uit Bulgarije komen is volgens Den Verslaggever wollig omdat nationaliteitsgegevens gedurende den Fiscus noch meer zijn te te zien.,”Wij tenuitvoerleggen op dit uur research zoals signalen overheen ie toekennen van subsidie aan mensen diegene daarheen geen rechtspraak op hebben, of zelfs misbruik hebben geproduceerd van den kinderopvangtoeslag”, reageert ie ministerie van Financiën. “Overheen den eerste inzichten van dit research zullen staatssecretaris Van Huffelen afgelopen donderdag tijdens ie debat den Tweede Ruimte hebben geïnformeerd. Dit debat is noch doorgegaan wegens ie debat overheen ie coalitieakkoord plusteken verzetsbeweging zoals januari.”,Deelnemers aan den Bulgarenfraude kunnen subsidie krijgen omdat den Fiscus hun ie kenmerk ‘opzet/grove schuld’ heeft gegeven. Wegens den toeslagenaffaire is er ene compensatieregeling gekomen voordat mensen diegene op dit methode werden gecategoriseerd. Ie kabinetkast beloofde vorig klas december dat den getroffen ouders 30.000 euro zullen krijgen ter subsidie.,Er wordt nu van uitgegaan dat iedereen ten onrechte ‘opzet/grove schuld’ is verweten, uitgezonderd iemand strafrechtelijk is veroordeeld of ene vergrijpboete kreeg. Maar den Bulgaren zijn nooit veroordeeld, omdat zij zowel dader waren mits slachtoffer van den criminelen diegene kip ronselden.,Volgens Den Verslaggever gaan er in den Fiscus tijdelijk brandbrieven rond diegene waarschuwen voordat overcompensatie. “Iedereen in den Engageren is ie er waarschijnlijk welnu overheen ooit dat werkelijke slachtoffers ruimhartig gecompenseerd dienen te wordt”, staat er te ene epistel van ie team Intensief Toezicht. “Maar (…) mits dit zo doorgaat, mogen overheen ene twee klas den dan zittende staatssecretaris weer verantwoording gaan afleggen overheen dit uitwassen.”

Related posts
Politiek

Parlementaire enquête begint: vijf vragen overheen den aardbevingen te Groningen

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte par ochtend den openbare verhoren van den parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen. Den Ruimte zet dit zwaarste onderzoeksmiddel te…
Politiek

Regering komt komende week met project voordat nieuwe kerncentrales

1 Mins read
Ie regering ontvouwt komende week den plannen voordat den ontwikkeling van twee kerncentrales. Den bouwplannen waren alreeds te ie regeerakkoord aangekondigd plusteken…
Politiek

Snelwegen plusteken waterprojecten straks aangepakt wegens tekort aan stikstofexperts

1 Mins read
Veertien infrastructuurprojecten zijn met zeker 2,5 klas vertraagd wegens eentje tekort aan stikstofdeskundigen. Dat schrijft minister Harbers van Wegennet aan den Tweede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.