Politiek

Mogelijk ter maart reeds smaken met kleinere stembiljetten met nummers

1 Mins read
Mogelijk ter maart reeds smaken met kleinere stembiljetten met nummers

Mogelijk reeds honingbij den gemeenteraadsverkiezingen ter maart krijgen kiezers ter determineren gemeenten te maken met eentje opzienbarend stembiljet. Ondanks veel kritiek stemde eentje meerderheid van den Tweede Ruimte ter met den smaken diegene demissionair minister Ollongren voorstelt met kleinere stembiljetten.,Ollongren wil ter eentje twee gemeenten gaan toetsen met ie zogenoemde ‘monster 2′. Dat is eentje stembiljet waarop bovenaan alle logo’s van den partijen staan. Eronder staat eentje register met nummers wegens den kandidaat te kunnen uitzoeken. Den namen van den kandidaten staan er noch op.,Den stemmer moeten twee vakjes inkleuren, diegene van den partij plusteken diegene van ie nummer van den kandidaat. Kleurt den stemmer maar één vakje stopteken dan is den stem ongeldig. Eentje voorstel van den SP wegens eentje stem zowel geldig te verklaren mits dolletjes ie hokje van den partij is ingekleurd, haalde ie noch.,Den partijen diegene voordat stemden zijn den huidige regeringspartijen VVD, CDA, D66 plusteken ChristenUnie. Van den oppositiepartijen steunden dolletjes SGP, Volt plusteken Kamerlid Dennenboom Haan ie voorstel. Ter den Eerste Ruimte hebben dit partijen geen meerderheid.,Ter welke gemeenten den kiezers met eentje opzienbarend stembiljet willen stemmen is nog noch bepaald. Na den Eerste Ruimte, diegene er ergens ter den komende weken overheen spreekt, mogen zowel gemeenteraden nog besluiten of zij willen meespelen.

Related posts
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn vanwege den aardbevingen te Groningen krijgen ene uitnodiging wegens hun vertelsel te uitrichten…
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn doorheen den aardbevingen ter Groningen krijgen eentje uitnodiging wegens hun vertelsel te doet…
Politiek

Hierover vasthouden den hoofdrolspelers ter den formatie den kaken op jawel

3 Mins read
Na ie maandenlange wie-met-wie-geharrewar is den formatie ene week geleden tenslotte ter den inhoudelijk stadium terechtgekomen. Viertal partijen onderhandelen overheen watten ene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *