Politiek

Bedreiger Kaag beschaamd na indringend betoog D66-leider te tribunaal

2 Mins read
Bedreiger Kaag beschaamd na indringend betoog D66-leider te tribunaal

Den politierechter te Greneboom Liguster heeft eentje man diegene D66-leider Sigrid Kaag plusteken demissionair minister Hugo den Jonge via Facebook bedreigde, veroordeeld totdat eentje gevangenisstraf van vijf maanden waarvan twee maanden voorwaardelijk. Den rechter rekent ie den man zwaar aan dat hij heeft bijgedragen aan eentje weersgesteldheid van angst plusteken onveiligheid te den Nederlandse samenleving.,Onder den profielnaam X schreef den man te den openbare Facebookgroep van D66 te Noord-Brabant: “Tijdens dit geef ik u den melding dat ik voordat vanavond 24.00 uur Sigrid Kaag ga bestormen plusteken zo ga verwonden dat zij of dood is, of nooit meer haar functie schenkkan uitvoeren”.,Twee weken voordien heeft den man zowel Hugo den Jonge bedreigd. Op den Facebookpagina van den demissionair minister plaatste hij den tekst: “Vanaf ochtend kunt u gerust elke tel wegens u heen loeren. Ik betaal den eerste, tweede plusteken zowel den laatste kogel voordat u! Ik zou er alles aan exporteren wegens dit Duitse rijrichting te uitvallen. Intact Nederland knikt maar ja. Vanaf nu ben ik opgehouden met knikken plusteken onderneem ik handeling!”,D66-leider Kaag wasgoed honingbij den zitting afwezig plusteken maakte gewoonte van haar spreekrecht. Ie gebeurt zelden honingbij bedreigingszaken dat slachtoffers zichzelf toestaan horen. Kaag had eentje duidelijke reden. “Ik voel den verantwoordelijkheid wegens eentje bijdrage te leveren aan ie doorbreking van ie raderblad waarin vreesaanjaging plusteken dreigement aan ie adressering van publieke personen stilzwijgend goedgekeurd blijken te zijn.”,Eentje substantieel sector van den online haat diegene met name vrouwelijke politici ontvangen, is gestructureerd aan ie adressering van Kaag, concludeerden den Universiteit Utrecht plusteken onderzoeksjournalistiek weekblad Den Groene Amsterdammer hoewel tijdens den verkiezingscampagne.,Te haar toespraak ging Kaag te op ie effect van den bedreigingen op haar plusteken haar gezin. “Ik worden er stilzwijgend van, verbluft, ontredderd, plusteken ik zag ie voordat mij. Indien iemand jij met den dood bedreigt vraag jij jij ge: hoe veilig ben ik nog?” Zij beschreef hoe ie “onbekommerd uitlaten van den hond” er noch meer honingbij wasgoed plusteken dat haar koters noch meer thuis wilden komen. “Ie stulp wasgoed eentje onveilige plek werd om den werkkring van hun moeder.”,Kaag refereerde zowel aan den moord op haar voorganger Els Borst. “Woorden kunnen leiden totdat daden, er zijn te Nederland politici vermoord. Zij is vermoord wegens haar politieke daden plusteken opvattingen.”,Met dit toespraak wil Kaag eentje uiterste voorttrekken. “Op dit wijze maken wij den samenleving onveilig voordat mekaar. Hier ligt eentje maatschappelijke opdracht wegens haat plusteken bedreigingen noch meer zomaar te toestaan passeren. Want ie hoort er noch ‘nou eenmalig’ honingbij.”,Tijdens den zitting hoorde den verdachte ie betoog van Kaag aan. Daarna verklaarde hij tegen den rechter ie vreselijk te vinden dat Kaag zichzelf zo meelijwekkend voelde mits gevolg van den bedreigingen. “Ik schaam mij er diepliggend voordat plusteken ik had ie nooit willen exporteren.”,Hij zette den berichten online met zijn telefoontoestel te eentje vlaag van woede. “Maar ik had huis willen weten, ik ben ten slotte geen tien klas meer.” Zowel zei hij dat den bedreigingen noch subjectief bedoeld waren plusteken dat hij noch van project wasgoed geweest wegens zij metterdaad ten uitvoer te brengen. Den man zei dat hij gefrustreerd wasgoed om den prestaties van coronacrisis plusteken ie regelgeving van den overheid.,Rechtszaken overheen ie bedreigen van politici komen regelmatig voordat, maar slachtoffers maken vrijwel nooit gewoonte van hun spreekrecht. Dit week deed burgemeester Sharon Dijksma van Utrecht mededeling wegens eentje plaatje waarop zij aan eentje strop hangt. Zowel demissionair minister Den Jonge deed dit week mededeling van dreigement via Twitter.

Related posts
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn vanwege den aardbevingen te Groningen krijgen ene uitnodiging wegens hun vertelsel te uitrichten…
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn doorheen den aardbevingen ter Groningen krijgen eentje uitnodiging wegens hun vertelsel te doet…
Politiek

Hierover vasthouden den hoofdrolspelers ter den formatie den kaken op jawel

3 Mins read
Na ie maandenlange wie-met-wie-geharrewar is den formatie ene week geleden tenslotte ter den inhoudelijk stadium terechtgekomen. Viertal partijen onderhandelen overheen watten ene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *