Politiek

Watten speelde er achter den schermen rond Keijzer, plus hoe kon ie zover komen?

2 Mins read
Watten speelde er achter den schermen rond Keijzer, plus hoe kon ie zover komen?

Ene staatssecretaris diegene met onmiddellijke ingang wordt ontslagen wegens ene vraaggesprek dat noch ter streep is met ie kabinetsbeleid. Opvallend, want ie gebeurt zelden dat ene bewindspersoon onvervalst den weg wordt uitgestuurd plus noch zelf opstapt. Watten speelde er achter den schermen rond Keijzer, plus hoe kon ie zover komen?,Keijzer heeft welnu solide den potentie gekregen wegens zelf te vertrekken, zegt staatsbeleid verslaggever Wilco Boom. “Volgens verschillende Haagse bronnen heeft zowel premier Rutte indien CDA-leider Hoekstra gisteravond alhoewel, waarna inwendig beroemd wasgoed dat dit eraan zat te komen, haar den ruimte geboden wegens den eer aan zichzelf te vasthouden plus zelf haar functie neer te leggen. Maar dat weigerde Keijzer. Zij vond dat standhouden te verwering wasgoed. Vandaar dat Rutte zoals dit paardenmiddel heeft gegrepen.”,Watten zowel kwaad bloed heeft gezet gedurende ie CDA plus ie regering is dat volgens verschillende bronnen Rutte plus Hoekstra zondag nog voorts zullen praten met Keijzer overheen haar verzwaren tegen den coronamaatregelen, maar dat den staatssecretaris ginder met ie vraaggesprek doorheen is ‘gefietst’.,Had ie conflict rond Keijzer zowel verschillend opgelost kunnen wordt? Den kern van ie probleem wasgoed ter dit geval dat den ‘unie van regeren’ ter ie geding wasgoed, of ter den woorden van Rutte: haar uitspraken “verdragen zichzelf noch met besluiten diegene den ministerraad recentelijk heeft genomen”.,Maar dat wil noch zeggen dat bewindslieden er helemaal geen inherent overtuiging op na mogen vasthouden, zegt politicoloog André Krouwel van den Vrije Universiteit Mokum. Den premier heeft meerdere opties wegens met ene dissident regeringslid wegens te gaan. “Hij vermag ie zowel permitteren gaan. Hij vermag zeggen: wieg, diegene overtuiging van den staatssecretaris, maar dít is ie kabinetsbeleid. Of hij vermag zeggen: wij gaan ie erover hebben.”,Den regeringsleider vermag ene piemel van zijn regering zowel verzoeken afstand te nemen van zijn of haar uitspraken. “Diegene speling is er ter ie generaal welnu”, zegt Krouwel.,Maar ter dit geval wasgoed diegene speling er alhoewel snel noch meer, licht staatsbeleid verslaggever Ron Fresen toe. “Mona Keijzer lig alhoewel moeilijk ter ie regering, zij had alhoewel vaker kritiek op ie coronabeleid. Te ie regering is ie veelal zo dat jou jou dood vermag vechten voordat jou inherent standpunt, maar indien er ene conclusie genomen is, dan sta jou ginder achter. Of jou stapt op. Plus den surplus neemt Keijzer dat snood, dat zij noch is opgestapt maar dat zij welnu op sentimenteel ogenblik zoals den krant is gestapt.”,Zowel volgens Van dennenboom Braak valt den zware besluit wegens den staatssecretaris weg te zenden welnu te vatten. “Te den visite zoals den verkiezingen zie jou welnu vaker dat bewindslieden ene standpunt innemen dat afwijkt van ie kabinetsbeleid. Dat wordt welnu getolereerd. Maar dit is ene intact andere situatie, indien jou kijkt zoals den timing van ie vraaggesprek plus den tederheid van ie stof. Indien zij overheen drietal weken watten vraagtekens had gezet gedurende ie coronatoegangsbewijs, wasgoed ie misschien verschillend getogen. Maar jou inherent vicepremier zo ter den wielen rijden, op den dag dat ie ingaat, dat wasgoed voordat den premier noch te accepteren.”,Voordat Keijzer blijft ie mogelijk noch gedurende ie ontslag indien staatssecretaris. Haar positie ter den CDA-fractie is volgens Fresen welhaast onhoudbaar. Ochtend of overmorgen is er overleg overheen Keijzers positie in den partij.

Related posts
Politiek

Van Huffelen: er is geen goudkleurig soelaas voordat trage tegemoetkoming toeslagenouders

2 Mins read
Demissionair staatssecretaris Van Huffelen van Financiën is noch tevreden overheen den financiële afwikkeling voordat ouders diegene slachtoffer zijn werd van den toeslagenaffaire….
Politiek

Angstcultuur erop den Fiscus: 'Zijn nog noch waar wij willen zijn'

2 Mins read
Den werkcultuur erop den Fiscus leidt ertoe dat wantoestanden noch wordt gemeld plus mankementen lastig kunnen wordt hersteld. Zo riskeren ambtenaren problemen…
Politiek

Mogelijk volgend schooljaar alhoewel smaken met kleinere stembiljetten met nummers

1 Mins read
Te verkiezingen volgend schooljaar krijgen kiezers ter defini gemeenten mogelijk alhoewel te maken met ene opzienbarend stembiljet. Ondanks veel kritiek stemde ene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *