Politiek

Positie Mona Keijzer ter discussie na uitspraken overheen coronatoegangsbewijs

2 Mins read
Positie Mona Keijzer ter discussie na uitspraken overheen coronatoegangsbewijs

Den uitspraken van demissionair staatssecretaris Keijzer overheen ie coronatoegangsbewijs leiden totdat discussie plus overleg binnenshuis ie CDA overheen haar positie.,Staatkundig verslaggever Ron Fresen zegt dat ie noch verschillend vermag dan dat haar uitspraken politieke resultaten hebben. “Indien ene penis van ie kabinetkast zo afstand neemt van kabinetsbesluiten, plus zeker eentje indien dat omstreden coronatoegangsbewijs, dan kun jouw maar twee spullen exporteren. Of jouw neemt jouw woorden terug, maar dan is den schade alhoewel welnu aangericht, of jouw treedt ge. Dat laatste lijkt mij ter dit geval ie waarschijnlijkst.”,Op den dag dat ie coronatoegangsbewijs erbij den meeste horecasector plus evenementen wordt ingevoerd, zette Keijzer (CDA) ter Den Telegraaf vraagtekens erbij den coronapas. “Jij ziet dat ie steeds moeilijker uit te leggen is waarom diegene schrede op den ene plek welnu nodig is plus op den andere plek noch”, zegt Keijzer ter ene vraaggesprek met den krant.,Zij wijst op den vaccinatiegraad van 85 procent plus ie uitblijven van ene volwassene instroom ter den ziekenhuizen na den volledige opening van scholen plus universiteiten. “Dan denken ik: ja jongens, gaan wij nou om op dit weg of gaan wij ie verschillend organiseren?”, zegt den CDA’er.,”Indien jouw ter ene samenleving bent beland waar jouw schrikachtig voordat jawel moeten zijn uitgezonderd jouw ene bewijsje kunt permitteren zien, dan moeten jouw jouw onvervalst even achter jouw oren krabben plus jouw verbazen: willen wij dit zijkant op?”,Fresen: “Dit ondermijnt ie kabinetsbeleid. Want watten denken jouw dat ene horecaondernemer vanmiddag zou zeggen tegen ene toezichthouder? Waarschijnlijk ‘ jullie geloven er zelf zowel noch ter’. Van Keijzer weten wij dat zij welnu vaker moeite had met den coronabesluiten van ie kabinetkast.”,Zij vond dat diegene te veel doorschoten voordat ondernemers, waar zij indien staatssecretaris vaak den vertellen van hoorde.,”Keijzer bleef weliswaar steevast loyaal”, zegt Fresen. “Zij zei dan ‘watten ik vind is noch doorslaggevend, ie kabinetkast spreekt met één mond’. Totdat vandaag dus.”,Keijzer laat aan den NOS weten dat zij geen toelichting wil geven. Zij laat ie erbij ie vraaggesprek met Den Telegraaf. Zowel ie ministerie van minister Den Jonge van Volksgezondheid (CDA) wil nu noch op den kwestie ingaan.,Keijzer is indien staatssecretaris van Economische Zaken regelmatig ter gesprek overheen den coronamaatregelen met ondernemers uit den evenementensector plus den horecasector.,Te den Tweede Ruimte overheerst verstoordheid plus verwondering overheen den uitspraken van Keijzer.,PVV-leider Wilders grijpt den verdeeldheid binnenshuis ie kabinetkast aan wegens weer voordat opheffing van ie coronatoegangsbewijs te pleiten. Hij gaat dinsdag ene spoeddebat aanvragen.,Zowel D66-Kamerlid Paternotte wil ene debat plus vindt den uitspraken van Keijzer “intact hevig raar”. Hij wijst erop dat Keijzer onderdeel is van ie kabinetkast dat dit maatregelen ter gezamenlijkheid heeft genomen wegens den zorg te beschermen.,”Dit is ene trapje na voordat alle ondernemers diegene vandaag den CoronaCheck willen invoeren”, zegt PvdA-Kamerlid Kuiken. “Hoe kunnen zij vertrouwen hebben indien ie kabinetkast ie inherent regelgeving bekritiseert ter den krant?”,Ie is noch den eerste keer dat Keijzer tegen den stroom ter gaat. Te november 2020 zei Keijzer ter ie televisieprogramma Op1 dat corona-deskundigen noch te pessimistisch moesten zijn overheen ie vieren van Kerstmis dat klas omdat oudere plus kwetsbare mensen, zoals haar moeder, ginds bang van werden.,Te december 2020 kwamen vanuit ie ministerie van Keijzer signalen dat winkels indien HEMA, Wibra plus Action weliswaar onder voorwaarden open konden, terwijl ie kabinetkast ene ‘harde lockdown’ voordat winkels met niet-essentiële producten had aangekondigd.,Te maart 2021 moest ie kabinetkast zichzelf permitteren uittesten omdat Keijzer corona had plus erbij ene ministerraad wasgoed geweest. Zij had weinig klachten zei zij zelf. “Geen zorgen; ik voel mij inderdaad.”

Related posts
Politiek

Ruimte voordat overkomst 2100 Afghanen, minister noemt steunpilaar 'hartverwarmend'

2 Mins read
Ter den Tweede Ruimte is voldoende steunpilaar voordat ie kabinetsplan wegens ene menigte van 2100 Afghanen zoals Nederland te halen. Den coalitiepartijen…
Politiek

Research zoals grensoverschrijdend rijrichting ter den hele topsport

2 Mins read
Er komt ene breedgeschouderd, onafhankelijk research zoals wantoestanden ter den hele topsportwereld. Dat heeft demissionair staatssecretaris Blokhuis toegezegd aan den Tweede Ruimte….
Politiek

Ruimte buigt zichzelf overheen overkomst 2000 Afghanen plus zijdelings overheen nieuwe e-mails

2 Mins read
Tweede Kamerleden willen vanmiddag verstaanbaar maken of zij instemmen met ie kabinetsplan wegens wijd 2000 Afghanen zoals Nederland te halen. Ter ie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *