Politiek

Ontslag Mona Keijzer: Hoekstra betreurt situatie, zowel onbegrip voordat staatssecretaris

2 Mins read
Ontslag Mona Keijzer: Hoekstra betreurt situatie, zowel onbegrip voordat staatssecretaris

Ie ontslag van demissionair staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) leidt totdat verschillende reacties ter den Tweede Ruimte. Na haar kritische uitspraken overheen den coronatoegangspas waren sommige Kamerleden kritisch, maar zowel ie gevolgtrekking wegens haar te ontslaan leidt totdat kritische reacties. ,CDA-leider plus demissionair minister van Financiën Hoekstra zegt den tempo van zaken te spijten plus bedankt Keijzer “voordat haar enorme inspanningen voordat ie midden- plus kleinbedrijf” mits staatssecretaris.,”Gaat lekker ter ie kabinetkast”, zegt BBB-leider Van der Poel. “Dat belooft nog watten voordat den formatie.” Zowel PvdA-Kamerlid Nijboer legt ene listig met den formatie, waarin den combinatie van zijn partij plus GroenLinks worden afgewezen omdat diegene ene verrassend kabinetkast te instabiel zullen maken. “STABILITEIT”, twittert hij.,Er zijn Kamerleden diegene ie voordat Keijzer opvangen. “Zat er iemand met gezondheidsbevorderend verstand ter ie kabinetkast. Geven zij haar ontslag…”, zegt SGP-Kamerlid Veger.,PVV-leider Wilders: “Mona Keijzer ontslagen voordat ie spreken van den waarheid overheen ie onzinnige coronatoegangsbewijs. Rutte plus Den Jonge hadden huis zelf ontslag kunnen nemen!”,”Kritiek uiten op ie belachelijke coronabeleid van dit dictatoriale kabinetkast is noch toegestaan”, zegt BVNL, den partij van Kamerlid Van Haga.,GroenLinks-Kamerlid Bromet probeert nog van ie weekend te genot:,”Ontslag met onmiddellijke ingang is dus tóch mogelijk”, twittert SP-Kamerlid Leijten. Haar partij diende ene motie van wantrouwen ter tegen ie kabinetkast wegens ie toeslagenschandaal plus ie noch uitgerekend informeren van den Tweede Ruimte daarvan.,”Wie had twee klas geleden kunnen verzinnen dat ene staatssecretaris diegene den Ruimte wél uitgerekend informeert, ontslagen wordt”, twittert PVV-Kamerlid Agema.,Den positie van Keijzer worden thema van koortsachtig overleg in ie CDA plus ie kabinetkast na haar vraaggesprek ter Den Telegraaf vanochtend. Erin uitte zij twijfels overheen ie coronatoegangsbewijs. Premier Rutte zei overheen ie gevolgtrekking haar voordat te dragen voordat ontslag dat haar uitspraken zichzelf noch verdragen met besluiten diegene den ministerraad recentelijke heeft genomen, “plus diegene van belangrijke plus zwaarwegende persoonlijkheid zijn”.,Zowel vanuit den sectoren diegene te maken hebben met den coronapas wordt verschillende gereageerd op den uitspraken van Keijzer. Voordat haar ontslag reageerde den voorzitter van den BOA Unie onplezierig verrast: “Mits er ter den staatkundig noch met één mond wordt gepraat, dan gaat dat ten koste van ie draagvlak. Dit wakkert den discussie voorts aan, waardoor handhaven er noch makkelijker op wordt”, zei voorzitter Ruud Kuin.,Den Nijmeegse burgemeester Bruls zegt mits voorzitter van ie Veiligheidsberaad ie ontslag van den staatssecretaris “tragisch” te vinden. “Echter: haar uitspraken waren nog ernstiger. Met haar uitspraken ondermijnt zij ie draagvlak onder ondernemers, commune plus handhavers.”,Rober Willemsen, voorzitter van Koninklijke Horecasector Nederland, wasgoed uitgerekend opgeruimd met den kritiek van Keijzer. “Inhoudelijk ben ik ie met haar ooit: dit maatregelen zijn buitenproportioneel. Ie zorgt noch ge voordat last onder horecaondernemers, maar zowel onder ene vitaal portie van ie land.” Willemsen zegt te hopen dat den uitspraken zullen leiden totdat ene evaluatie van den coronamaatregelen.

Related posts
Politiek

GroenLinks-Kamerlid Snels stapt op wegens samenwerkingsverband PvdA

1 Mins read
Bart Snels van GroenLinks stopt indien Tweede Kamerlid omdat hij ie noch ooit is met den samenwerkingsverband van zijn partij met den…
Politiek

Ruimte blijft vragen wegens meer inzicht kasboek monarch, Rutte zegt nee

2 Mins read
Eentje vitaal portie van den Tweede Ruimte plusteken premier Rutte blijven ie oneens overheen ie ofschoon dan noch uitbrengen van den uitgaven…
Politiek

Buitenlandse Zaken vraagt Marokko wegens opheldering overheen spionage-beschuldiging

1 Mins read
Ie kabinetkast spreekt tegen dat ene Marokkaanse reporter voordat den Nederlandse ambassade te Rabat heeft gespioneerd. Den bewuste reporter is mee op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *