Politiek

Ontslag Mona Keijzer: Hoekstra betreurt situatie, zowel onbegrip voordat staatsecretaris

1 Mins read
Ontslag Mona Keijzer: Hoekstra betreurt situatie, zowel onbegrip voordat staatsecretaris

Ie ontslag van demissionair staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) leidt totdat verschillende reacties te den Tweede Ruimte. Er is onbegrip, maar zowel verwondering plus kritiek.,CDA-leider plus demissionair minister van Financiën Hoekstra zegt den spoed van zaken te spijten plus bedankt Keijzer “voordat haar enorme inspanningen voordat ie midden- plus kleinbedrijf” indien staatssecretaris.,”Gaat lekker te ie kabinetkast”, zegt BBB-leider Van der Vijver. “Dat belooft nog watten voordat den formatie.” Zowel PvdA-Kamerlid Nijboer legt eentje listig met den formatie, waarin den combinatie van zijn partij plus GroenLinks worden afgewezen omdat diegene eentje opzienbarend kabinetkast te instabiel zullen maken. “STABILITEIT”, twittert hij.,Er zijn Kamerleden diegene ie voordat Keijzer tapen. “Zat er iemand met gezondheidsbevorderend verstand te ie kabinetkast. Geven zij haar ontslag…”, zegt SGP-Kamerlid Veger.,PVV-leider Wilders: “Mona Keijzer ontslagen voordat ie spreken van den waarheid overheen ie onzinnige coronatoegangsbewijs. Rutte plus Den Jonge hadden huis zelf ontslag kunnen nemen!”,”Kritiek uiten op ie belachelijke coronabeleid van dit dictatoriale kabinetkast is noch toegestaan”, zegt BVNL, den partij van Kamerlid Van Haga.,GroenLinks-Kamerlid Bromet probeert nog van ie weekend te smullen:,”Ontslag met onmiddellijke ingang is dus tóch mogelijk”, twittert SP-Kamerlid Leijten. Haar partij diende eentje motie van wantrouwen te tegen ie kabinetkast wegens ie toeslagenschandaal plus ie noch zonet informeren van den Tweede Ruimte daarvan.,”Wie had twee klas geleden kunnen overpeinzen dat eentje staatssecretaris diegene den Ruimte wél zonet informeert, ontslagen wordt”, twittert PVV-Kamerlid Agema.,Den positie van Keijzer worden stellingname van koortsachtig overleg te ie CDA plus ie kabinetkast na haar vraaggesprek te Den Telegraaf vanochtend. Erin uitte zij twijfels overheen ie coronatoegangsbewijs.,Zowel vanuit den sectoren diegene te maken hebben met den coronapas wordt verschillende gereageerd op den uitspraken van Keijzer. Voordat haar ontslag reageerde den voorzitter van den BOA Unie ongelegen verrast: “Mits er te den staatsbeleid noch met één mond wordt gepraat, dan gaat dat ten koste van ie draagvlak. Dit wakkert den discussie voorts aan, waardoor handhaven er noch makkelijker op wordt”, zei voorzitter Ruud Kuin.,Rober Willemsen, voorzitter van Koninklijke Horecasector Nederland, wasgoed zonet opgewekt met den kritiek van Keijzer. “Inhoudelijk ben ik ie met haar ooit: dit maatregelen zijn buitenproportioneel. Ie zorgt noch eenzaam voordat last ter horecaondernemers, maar zowel ter eentje vitaal portie van ie land.” Willemsen zegt te hopen dat den uitspraken zullen leiden totdat eentje evaluatie van den coronamaatregelen.

Related posts
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat indien nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen indien nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat mits nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen mits nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

Peilingwijzer: D66 verliest meer terrein te moeizame formatie

2 Mins read
Kort na den start van den inhoudelijke onderhandelingen overheen eentje nieuwe samenwerking gaat D66 er te den Peilingwijzer stevig op achteruit. Staart…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *