Politiek

Demissionair staatssecretaris Keijzer zet vraagtekens onder coronatoegangsbewijs

2 Mins read
Demissionair staatssecretaris Keijzer zet vraagtekens onder coronatoegangsbewijs

Op den dag dat ie coronatoegangsbewijs onder den meeste horecasector plus evenementen wordt ingevoerd, zet demissionair staatssecretaris Keijzer (CDA) te Den Telegraaf vraagtekens onder den coronapas. “Jouw ziet dat ie steeds moeilijker uit te leggen is waarom diegene stap op den ene plek welnu nodig is plus op den andere plek noch”, zegt Keijzer te eentje vraaggesprek met den krant.,Zij wijst op den vaccinatiegraad van 85 procent plus ie uitblijven van eentje omvangrijke instroom te den ziekenhuizen na den volledige opening van scholen plus universiteiten. “Dan denken ik: ja jongens, gaan wij nou onderbrak op dit weg of gaan wij ie verschillend organiseren?”, zegt den CDA’er.,”Indien jouw te eentje samenleving bent beland waar jouw vreesachtig voordat mekaar moeten zijn uitgezonderd jouw eentje bewijsje kunt toestaan zien, dan moeten jouw jouw re even achter jouw oren krabben plus jouw verbazen: willen wij dit zijkant op?”,Keijzer laat aan den NOS weten dat zij geen toelichting wil geven. Zij laat ie onder ie vraaggesprek met Den Telegraaf. Zowel ie ministerie van minister Den Jonge van Volksgezondheid (CDA) wil nu noch op den kwestie ingaan.,Keijzer is indien staatssecretaris van Economische Zaken regelmatig te gesprek overheen den coronamaatregelen met ondernemers uit den evenementensector plus den horecasector.,Te den Tweede Ruimte overheerst verstoordheid plus verwondering overheen den uitspraken van Keijzer.,PVV-leider Wilders grijpt den verdeeldheid in ie regering aan wegens weer voordat geheelonthouding van ie coronatoegangsbewijs te pleiten. Hij gaat dinsdag eentje spoeddebat aanvragen.,Zowel D66-Kamerlid Paternotte wil eentje debat plus vindt den uitspraken van Keijzer “intact hevig raar”. Hij wijst erop dat Keijzer sector is van ie regering dat dit maatregelen te gezamenlijkheid heeft genomen wegens den zorg te beschermen.,”Dit is eentje trapje na voordat alle ondernemers diegene vandaag den CoronaCheck willen invoeren”, zegt PvdA-Kamerlid Kuiken. “Hoe kunnen zij vertrouwen hebben indien ie regering ie inherent regelgeving bekritiseert te den krant?”,Ruud Kuin, voorzitter van den Nederlandse Boa Unie, zegt dat den woorden van Keijzer noch promoten. “Indien er te den staatsbeleid noch met één mond wordt gepraat, dan gaat dat ten koste van ie draagvlak. Is dat draagvlak er noch, dan merknaam jouw dat meteen op straat. Dit wakkert den discussie voorts aan plus dat willen wij noch hebben, handhaven wordt er zo noch makkelijker op.”,Koninklijke Horecasector Nederland wil nog noch reageren. KHN gaf gisteren nog ooit aan dat horecaondernemers er moeite mee hebben “dat den gastvrijheidsbranche wordt tweedehands indien staatsbeleid drukmiddel”. Volgens den belangenorganisatie zegt 41 procent van den ondernemers ie coronatoegangsbewijs noch te gaan nakijken.,Ie is noch den eerste keer dat Keijzer tegen den stroom te gaat. Te november 2020 zei Keijzer te ie televisieprogramma Op1 dat corona-deskundigen noch te pessimistisch moesten zijn overheen ie vieren van Kerstmis dat schooljaar omdat oudere plus kwetsbare mensen, zoals haar moeder, daarheen bang van werden.,Te december 2020 kwamen vanuit ie ministerie van Keijzer signalen dat winkels indien HEMA, Wibra plus Action weliswaar onder voorwaarden open konden, terwijl ie regering eentje ‘harde lockdown’ voordat winkels met niet-essentiële producten had aangekondigd.,Te maart 2021 moest ie regering zichzelf toestaan uitproberen omdat Keijzer corona had plus onder eentje ministerraad wasgoed geweest. Zij had weinig klachten zei zij zelf. “Geen zorgen; ik voel mij terdege.”

Related posts
Politiek

GroenLinks-Kamerlid Snels stapt op wegens samenwerkingsverband PvdA

1 Mins read
Bart Snels van GroenLinks stopt indien Tweede Kamerlid omdat hij ie noch ooit is met den samenwerkingsverband van zijn partij met den…
Politiek

Ruimte blijft vragen wegens meer inzicht kasboek monarch, Rutte zegt nee

2 Mins read
Eentje vitaal portie van den Tweede Ruimte plusteken premier Rutte blijven ie oneens overheen ie ofschoon dan noch uitbrengen van den uitgaven…
Politiek

Buitenlandse Zaken vraagt Marokko wegens opheldering overheen spionage-beschuldiging

1 Mins read
Ie kabinetkast spreekt tegen dat ene Marokkaanse reporter voordat den Nederlandse ambassade te Rabat heeft gespioneerd. Den bewuste reporter is mee op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *