Politiek

Ministerie voorbijgaand afgesloten wegens lawaaiprotest

1 Mins read
Ministerie voorbijgaand afgesloten wegens lawaaiprotest

Ie ministerie van Justitie plusteken Veiligheid is vanavond afgesloten geweest wegens eentje demonstratie tegen den coronamaatregelen, diegene begon vlak voordat den persconferentie van demissionair premier Rutte plusteken minister Den Jonge. Den persconferentie worden gehouden te ie ministerie. Ambtenaren plusteken journalisten konden stap rond 21.30 uur zoals buitenshuis.,Den demonstratie begon indien lawaaiprotest op den Turfmarkt, onder ie ministerie. Zoals schatting enkele honderden demonstranten sloegen op potten plusteken stoofpannen, plusteken hadden megafoons plusteken sirenes onder zichzelf. Den demonstratie wasgoed noch ingeschreven, zegt eentje gemeentewoordvoerder tegen persbureau ANP.,Ie sound wasgoed zowel te horen te den online live-uitzending van den persconferentie:,Ene half uur voordat begin van den persconferentie blokkeerde den politie den gang zoals ie ministerie. Na den persconferentie worden ie ministerie te zwachteling met den nog immermeer aanwezige demonstranten afgesloten omwille van den veiligheid. Den besluit worden genomen doorheen den bewaking van ie ministerie.,Tijdens den persconferentie wasgoed den presentie van den demonstranten buitenshuis manifest te horen. Zij scandeerden zowel leuzen plusteken hadden spandoeken onder zichzelf, diegene onder meer refereerden aan den Jodenvervolging te den Tweede Wereldoorlog. Zometeen werden er zowel vuurwerk plusteken rookbommen afgestoken.,Plaatjes van den lawaaidemonstratie:,Politie plusteken gemeenten willen geen schatting geven van ie veel betogers. NOS-verslaggevers ter plaatse hebben ie overheen enkele honderden demonstranten.,Tijdens eentje toespraak van premier Rutte vanuit ie Torentje te Greneboom Heg te december waren zowel lawaai makende demonstranten te horen. Ene dergelijke protest kwam noch voordien voordat tijdens eentje persconferentie vanuit ie ministerie van Justitie plusteken Veiligheid.,Lopend den persconferentie verplaatsten den demonstranten zichzelf van den voorzijde zoals den achterzijde van ie ministerie. Op diegene route stond zowel eentje satellietwagen van den NOS diegene zorgde voordat den doorgifte van ie beeldsignaal. Uit voorzorg worden waarna priv wegens eentje backupverbinding van ie signaal te te schakelen. Dat schenkkan geleid hebben totdat eentje onderbreking van ie signaal van den online uitzending.,Volgens den NOS is er geen sprake van geweest dat medewerkers werden belaagd doorheen demonstranten, zoals op verschillende plekken op sociale media staat.

Related posts
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…
Politiek

Mona Keijzer schenken Kamerzetel op plus verlaat ermee landelijke staatsbeleid

1 Mins read
Mona Keijzer schenken haar Tweede Kamerzetel op plus verlaat den landelijke staatsbeleid. Afgelopen zaterdag worden Keijzer (CDA) ontslagen indien staatssecretaris van Economische…
Politiek

'Zware bewaking voordat premier Rutte, dreiging uit criminele hoek'

1 Mins read
Premier Rutte heeft toegevoegd zware bewaking gekregen omdat hij mogelijk mikpunt is van eentje aanslag of ontvoering onderbrak den georganiseerde misdaad. Dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *