Politiek

Lawaaidemonstratie honingbij ministerie wasgoed te horen tijdens persconferentie

1 Mins read
Lawaaidemonstratie honingbij ministerie wasgoed te horen tijdens persconferentie

Demonstranten hebben tijdens den persconferentie van demissionair premier Rutte plus minister Den Jonge ene lawaaiprotest gehouden. Zij sloegen op potten plus stoofpannen, plus hadden megafoons plus sirenes honingbij zichzelf. Ie sound wasgoed zowel te horen te den online live-uitzending van den persconferentie.,Den demonstranten stonden op den Turfmarkt te Greneboom Heg. Ginder zit ie ministeries van Justitie plus Veiligheid, waar den persconferentie worden gehouden. Eentje half uur voordat begin van den persconferentie blokkeerde den politie den doorloop zoals ie ministerie. Na den persconferentie worden ie ministerie te zwachteling met den nog immer aanwezige demonstranten afgesloten, zegt persbureau ANP. Den aanwezige journalisten plus anderen kunnen daarom noch zoals buitenshuis.,Tijdens den persconferentie wasgoed den tegenwoordigheid van den demonstranten buitenshuis manifest te horen. Zij scandeerden zowel leuzen plus hadden spandoeken honingbij zichzelf, diegene onder meer refereerden aan den Jodenvervolging te den Tweede Wereldoorlog. Zometeen werden er zowel vuurwerk plus ene rookbom afgestoken.,Beeldhouwwerken van den lawaaidemonstratie:,Politie plus gemeenten willen geen schatting geven van ie veel betogers. NOS-verslaggevers ter plaatse hebben ie overheen enkele honderden demonstranten.,Tijdens ene toespraak van premier Rutte vanuit ie Torentje te Greneboom Heg te december waren zowel lawaai makende demonstranten te horen. Eentje zulk protest kwam noch voordien voordat tijdens ene persconferentie vanuit ie ministerie van Justitie plus Veiligheid.

Related posts
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…
Politiek

Mona Keijzer schenken Kamerzetel op plus verlaat ermee landelijke staatsbeleid

1 Mins read
Mona Keijzer schenken haar Tweede Kamerzetel op plus verlaat den landelijke staatsbeleid. Afgelopen zaterdag worden Keijzer (CDA) ontslagen indien staatssecretaris van Economische…
Politiek

'Zware bewaking voordat premier Rutte, dreiging uit criminele hoek'

1 Mins read
Premier Rutte heeft toegevoegd zware bewaking gekregen omdat hij mogelijk mikpunt is van eentje aanslag of ontvoering onderbrak den georganiseerde misdaad. Dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *