Politiek

Van Weyenberg: geen toekomst voordat Tata Stengel indien ie zo vuil blijft indien nu

1 Mins read
Van Weyenberg: geen toekomst voordat Tata Stengel indien ie zo vuil blijft indien nu

Staatssecretaris Van Weyenberg vindt dat er geen toekomst voordat Tata Stengel te IJmuiden is indien ie handelsbedrijf zo vuil blijft indien nu. “Zoals ie nu gaat, vermag ie noch langer”, zei hij vanochtend zoals beweegreden van ene gisteren gepubliceerd RIVM-onderzoek.,Uit ie research komt zoals voren dat mensen diegene te den buurt van ie handelsbedrijf te woon, wordt blootgesteld aan veel meer schadelijke stoffen dan mensen diegene ergens verschillend woon. Den Noord-Hollandse gedeputeerde Jeroen Olthof zei gisteren ofschoon dat den staalindustrie te den IJmond louter vermag voortbestaan indien den nadelige gevolgen op den gezondheid plusteken den milieu zo snel mogelijk verminderen. Den demissionaire staatssecretaris van Wegennet gebruikte vanochtend soortgelijke woorden. Hij zei dat er gisteren “welnu iets is gebeurd”.,Van Weyenberg gaat met den provincie praten. Hij wil diegene graag promoten den vergunningen strenger te maken plusteken den voorwaarden huis te handhaven. Den staatssecretaris zei zowel dat hij te den EU zijn best wil tenuitvoerleggen wegens den regels voordat den staalindustrie aan te wetten. “Maar dat laatste gaat lang duren plusteken ginds kunnen den omwonenden onvervalst noch op wachten.”,Van Weyenberg weeskind erop dat ie te gesprekken overheen Tata vaak overheen vrijmaken ging, plusteken tegenwoordig zowel overheen ie weersomstandigheden. “Maar ie moeten zowel onvervalst gaan overheen den gezondheid van mensen. Dat verdient ene volledig volwaardige positie te den keuzes van den komende maanden.”,Den directeur van Tata erkende gisteren dat ie handelsbedrijf voorheen had kunnen par met maatregelen wegens den fabriek schoner te maken. Van Weyenberg zei daarvan: “Handelen ie sneller plusteken ambitieuzer.” Hij voegde eraan toe dat er verschillende omgangsvormen zijn waarop Tata minder CO2 vermag uitstoten, bijvoorbeeld wegens gewoonte te maken van waterstof of wegens CO2 op te slaan.

Related posts
Politiek

Drinkwaterbedrijven waarschuwen tegen boren zoals aardwarmte

2 Mins read
Drinkwaterbedrijven maken zichzelf volwassene zorgen overheen ie boren zoals aardwarmte ter waterwingebieden. Zij zijn schrikachtig dat ie drinkwater daardoor vervuild vermag treffen…
Politiek

Regering wil noch tornen aan maatregelen, dus geen uitzondering voordat avondsport

2 Mins read
Er moeten noch gemorreld wordt aan den coronamaatregelen diegene sinds afgelopen weekend geldt. Dat betoogde demissionair premier Rutte te ene debat met…
Politiek

Burgemeester gebombardeerde Hawija: poetsvrouw NL stelt niets voordat

1 Mins read
Er is nog weinig terechtgekomen van den beloofde schadevergoeding aan Hawija, den Iraakse stad diegene doorheen Nederlandse F-16’s te 2015 worden gebombardeerd,…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *