Politiek

VVD wil Johan Remkes mits nieuwe informateur

1 Mins read
VVD wil Johan Remkes mits nieuwe informateur

Oud-minister Johan Remkes moeten Mari√ętte Slaghamer opvolgen mits informateur. Dat wil den VVD, den partij van Remkes. Ingewijden bevestiging dat na eentje manifest van RTL Nieuwsbericht.,Remkes is op dit uur waarnemend hoofdcommissaris van den monarch (stadhouder) ter Limburg. Vroeger wasgoed hij vicepremier, minister van Nationale Zaken, staatssecretaris van Volkshuisvesting plusteken hoofdcommissaris van den monarch ter Noord-Nederland. Zowel wasgoed hij waarnemend burgemeester van Dennenboom Liguster plusteken voorzitter van verschillende belangrijke commissies.,Den VVD zullen hem voordragen voordat den volgende stadium van den formatie, waarin hoogstwaarschijnlijk eentje minderheidskabinet zullen wordt speuren. Ie is aan den Tweede Ruimte wegens hem te benoemen, maar omdat den VVD den grootste partij is, is den mogelijkheid royaal dat hij ie zowel wordt.,Slaghamer komt ochtend met haar eindverslag. Zij is er noch ter succesvol eentje meerderheidskabinet ter den steigers te zetwerk, zoals den opdracht van den Ruimte luidde. Omdat VVD plusteken CDA noch willen regeren met eentje linksaf hakblok van PvdA plusteken GroenLinks plusteken D66 den huidige samenwerking met den ChristenUnie noch wil voortzetten, is eentje minderheidskabinet met ter ieder geval VVD plusteken D66 nog eentje van den weinige mogelijkheden.,Den 70-jarige Remkes wordt waargenomen mits eentje van den lieve ‘troubleshooters’ ter bestuurlijk plusteken staatkundig Nederland. Hij trad aan mits waarnemend burgemeester ter Dennenboom Liguster nadat zijn partijgenoot Pauline Krikke moest vertrekken.,Hij is nu ter Limburg aan den slag, omdat ie voltallige dagelijks provinciebestuur ginder ontslag nam na eentje integriteitsconflict.

Related posts
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…
Politiek

Mona Keijzer schenken Kamerzetel op plus verlaat ermee landelijke staatsbeleid

1 Mins read
Mona Keijzer schenken haar Tweede Kamerzetel op plus verlaat den landelijke staatsbeleid. Afgelopen zaterdag worden Keijzer (CDA) ontslagen indien staatssecretaris van Economische…
Politiek

'Zware bewaking voordat premier Rutte, dreiging uit criminele hoek'

1 Mins read
Premier Rutte heeft toegevoegd zware bewaking gekregen omdat hij mogelijk mikpunt is van eentje aanslag of ontvoering onderbrak den georganiseerde misdaad. Dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *