Politiek

Voorgesteld informateur Remkes is den omvangrijke probleemoplosser van ie Binnenhof

3 Mins read
Voorgesteld informateur Remkes is den omvangrijke probleemoplosser van ie Binnenhof

Nu informateur Slaghamer vandaag haar eindverslag heeft aangeboden breekt ene volgende ontwikkelingsfase aan te den formatie, Plus dat wordt ene ontwikkelingsfase waarin zo wasgoed mits zeker VVD-coryfee Johan Remkes ie stokje overneemt. Aan hem den taak wegens nagenoeg ene half klas na den verkiezingen plus verschillende mislukte pogingen ene regeringscoalitie te vormen.,Den Groninger lijkt ene goede kandidaat wegens dit lastige klussen te klaren. Den afgelopen jaren is den geoefend coureur uitgegroeid totdat den belangrijkste politieke probleemoplosser.,Remkes (70) is iemand met ene wasgoed instinct voordat politieke verhoudingen, legt staatkundig verslaggever Ron Fresen uit. “Hij gaat tamelijk onverstoorbaar, met straffe hand, zijn inherent weg plus weet anderen erin uiteindelijk zowel mee te nemen.”,Daarbij is Remkes noch iemand diegene ene intact sterke partijkleur heeft plus daardoor geniet hij ie vertrouwen van andere partijen, weet Fresen. “Zo schreef hij ene relevant rapport overheen den stikstofcrisis plus erin kraakte hij den methode van ie regering onder leiding van ene VVD-premier.” Nuttige eigenschappen voordat den man diegene den vastgelopen formatie moeten vlottrekken.,Hij draait dan zowel alhoewel decennia mee te den staatkundig. Vanaf staart jaren 70 voorgerecht te Groningen mits gemeenteraadslid, Statenlid plus gedeputeerde, straks mits Tweede Kamerlid, staatssecretaris plus minister. Te 2010 worden hij benoemd totdat hoofdcommissaris van den moederbij te Noord-Nederland, waar hij Harry Borghouts opvolgde diegene wasgoed afgetreden wegens twee schandalen.,Midden te zijn tweede termijn legde hij den functie start 2019 neer, omdat hij meer tijdstip wilde voordat zijn privéleven. Maar stilzitten is noch ene van zijn kwaliteiten. Waarna den Haagse burgemeester Krikke te den najaar van dat klas aftrad wegens den uit den hand gelopen vreugdevuren plus zowel ie collegium netwerk wasgoed gevallen wegens ene corruptiezaak rond twee wethouders, besloot hij te te gaan op ie verzoek wegens zolang burgemeester van den Hofstad te wordt.,”Ik heb te mijn opvoeding ten diepste den teken meegekregen dat jouw op gezette tijden jouw verantwoordelijkheid moeten nemen”, zei hij daarvan tegen Zuil Westelijk. Waarna hij krap negen maanden straks voort Jan van Zanen worden opgevolgd, wasgoed den stilte te Greneboom Liguster hersteld. “Den directe methode waarop hij zijn visie gaf plus zo nodig kritiek uitte, watergang wasgoed aan ter den Haagse stijl plus worden gewaardeerd voort Hagenaars plus Hagenezen”, zei locoburgemeester Revis ter Remkes’ vertrek.,Den gemeente wasgoed hem zo erkentelijk voordat zijn werkgelegenheid dat hij prompt worden benoemd totdat ereburger. “Ik ben redelijk van mijn stuk”, reageerde den verschillend zo nuchtere Groninger. Hij beloofde noch achter den geraniums te gaan zitten, maar zei te ene vraaggesprek te Trouw staart vorig klas welnu dat ene nieuwe klussen te uitvoeren moeten zijn vanuit Groningen. “Op zekere ouderdom moeten jouw ene boom noch meer verplanten.”,Totdat hij worden gevraagd wegens weer ene depressie te uitbannen, dit keer te Limburg. Te april vroegtijdig minister Ollongren hem mits tijdelijke hoofdcommissaris van den monarch wegens te werken aan herstelling van den bestuurlijke verhoudingen daar, nadat regent plus provinciebestuur waren opgestapt voort ene subsidieschandaal.,Zowel hier ging Remkes voortvarend aan den slag, weet staatkundig verslaggever Lars Geerts. “Zo stelde hij zelf maar ene provinciebestuur samen waarna dat den partijen noch lukte. Zowel plaatste hij den Nederlandse vlag voordat ie provinciehuis. Diegene stond daarheen nog noch, welnu den Europese plus den Limburgse vlag. Ie tekent zijn zelfstandigheid.”,Kleeft er dan geen slechts schandaal aan dit VVD’er? Eentje kleintje dan: zijn onkreukbare reputatie liep start 2005 ene deukje op. Waarna op Tweede Kerstdag 2004 ene zware aardbeving plus tsunami totdat enorme verwoesting leidden te terechtkomen rond den Indische Wereldzee, wasgoed den voormalig minister van Nationale Zaken te Thailand. Er ontstond ophef te Greneboom Liguster omdat hij zijn gezicht noch had permitteren zien te ie zwaar getroffen Phuket, noch veraf van zijn vakantieadres.,Op 5 januari deed hij dat alsnog, hoewel hij vond dat “ene loslopende minister hier geen toegevoegde waarde heeft”. “Mits ik den indruk had gehad dat mijn tegenwoordigheid hier of te Nederland gewenst wasgoed geweest, dan wasgoed ik getogen. Diegene indruk heb ik op geen slechts uur gehad”, reageerde hij stoïcijns. Plus ermee wasgoed den koude alhoewel snel weer uit den lucht.

Related posts
Politiek

Remkes: partijen zijn er nog noch uit, woensdag gevolgtrekkingen ter kabinetsformatie

1 Mins read
Aanstaande woensdag wordt er gevolgtrekkingen getrokken ter den kabinetsformatie. Dat heeft informateur Johan Remkes verwoord na overleg met den onderhandelaars van VVD,…
Politiek

Partijen hoewel sinds einde voormiddag hierbinnen onder informateur Remkes

1 Mins read
Den onderhandelaars van VVD, D66 plus CDA zitten hoewel sinds 11.30 uur vanochtend wegens den tafel met informateur Remkes. Den verwachting wasgoed…
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *