Politiek

Voorgenomen informateur Remkes is den omvangrijke probleemoplosser van ie Binnenhof

3 Mins read
Voorgenomen informateur Remkes is den omvangrijke probleemoplosser van ie Binnenhof

Nu informateur Slaghamer vandaag haar eindverslag heeft aangeboden breekt ene volgende stadium aan te den formatie, Plus dat wordt ene stadium waarin zo terdege indien zeker VVD-coryfee Johan Remkes ie stokje overneemt. Aan hem den taak wegens nagenoeg ene half klas na den verkiezingen plusteken verschillende mislukte pogingen ene regeringscoalitie te vormen.,Den Groninger lijkt ene goede kandidaat wegens dit lastige klussen te klaren. Den afgelopen jaren is den geoefend snelheidsduivel uitgegroeid totdat den belangrijkste politieke probleemoplosser.,Remkes (70) is iemand met ene terdege sentiment voordat politieke verhoudingen, legt staatsbeleid verslaggever Ron Fresen uit. “Hij gaat tamelijk onverstoorbaar, met straffe hand, zijn inherent weg plusteken weet anderen erin uiteindelijk zowel mee te nemen.”,Daarbij is Remkes noch iemand diegene ene intact sterke partijkleur heeft plusteken daardoor geniet hij ie vertrouwen van andere partijen, weet Fresen. “Zo schreef hij ene doorslaggevend rapport overheen den stikstofcrisis plusteken erin kraakte hij den methode van ie regering onder leiding van ene VVD-premier.” Nuttige eigenschappen voordat den man diegene den vastgelopen formatie moeten vlottrekken.,Hij draait dan zowel alhoewel decennia mee te den staatsbeleid. Vanaf staart jaren 70 voorgerecht te Groningen indien gemeenteraadslid, Statenlid plusteken gedeputeerde, straks indien Tweede Kamerlid, staatssecretaris plusteken minister. Te 2010 worden hij benoemd totdat hoofdcommissaris van den vorst te Noord-Nederland, waar hij Harry Borghouts opvolgde diegene wasgoed afgetreden wegens twee schandalen.,Midden te zijn tweede termijn legde hij den functie start 2019 neer, omdat hij meer tijdstip wilde voordat zijn privéleven. Maar stilzitten is noch ene van zijn kwaliteiten. Waarna den Haagse burgemeester Krikke te den najaar van dat klas aftrad wegens den uit den hand gelopen vreugdevuren plusteken zowel ie collegium netwerk wasgoed gevallen wegens ene corruptiezaak rond twee wethouders, besloot hij te te gaan op ie verzoek wegens zolang burgemeester van den Hofstad te wordt.,”Ik heb te mijn opvoeding ten diepste den teken meegekregen dat jou op gezette tijden jou verantwoordelijkheid moeten nemen”, zei hij daarvan tegen Omroepvereniging Westelijk. Waarna hij krap negen maanden straks wegens Jan van Zanen worden opgevolgd, wasgoed den stilte te Dennenboom Liguster hersteld. “Den directe wijze waarop hij zijn opinie gaf plusteken zo nodig kritiek uitte, vaart terdege aan onder den Haagse stijl plusteken worden gewaardeerd wegens Hagenaars plusteken Hagenezen”, zei locoburgemeester Revis onder Remkes’ vertrek.,Den gemeente wasgoed hem zo erkentelijk voordat zijn werkgelegenheid dat hij prompt worden benoemd totdat ereburger. “Ik ben redelijk van mijn stuk”, reageerde den verschillend zo nuchtere Groninger. Hij beloofde noch achter den geraniums te gaan zitten, maar zei te ene vraaggesprek te Trouw staart vorig klas welnu dat ene nieuwe klussen te exporteren moeten zijn vanuit Groningen. “Op zekere ouderdom moeten jou ene boom noch meer verplanten.”,Totdat hij worden gevraagd wegens weer ene depressie te uitbannen, dit keer te Limburg. Te april vroegtijdig minister Ollongren hem indien tijdelijke hoofdcommissaris van den monarch wegens te werken aan reparatie van den bestuurlijke verhoudingen daar, nadat stadhouder plusteken provinciebestuur waren opgestapt wegens ene subsidieschandaal.,Zowel hier ging Remkes voortvarend aan den slag, weet staatsbeleid verslaggever Lars Geerts. “Zo stelde hij zelf maar ene provinciebestuur samen waarna dat den partijen noch lukte. Zowel plaatste hij den Nederlandse vlag voordat ie provinciehuis. Diegene stond daarheen nog noch, welnu den Europese plusteken den Limburgse vlag. Ie tekent zijn zelfstandigheid.”,Kleeft er dan geen onderbeen schandaal aan dit VVD’er? Eentje kleintje dan: zijn onkreukbare reputatie liep start 2005 ene deukje op. Waarna op Tweede Kerstdag 2004 ene zware aardbeving plusteken tsunami totdat enorme verwoesting leidden te terechtkomen rond den Indische Zee, wasgoed den voormalig minister van Nationale Zaken te Thailand. Er ontstond ophef te Dennenboom Liguster omdat hij zijn gezicht noch had permitteren zien te ie zwaar getroffen Phuket, noch veraf van zijn vakantieadres.,Op 5 januari deed hij dat alsnog, hoewel hij vond dat “ene loslopende minister hier geen toegevoegde waarde heeft”. “Indien ik den indruk had gehad dat mijn presentie hier of te Nederland gewenst wasgoed geweest, dan wasgoed ik getogen. Diegene indruk heb ik op geen onderbeen ogenblik gehad”, reageerde hij stoïcijns. Plus ermee wasgoed den koude alhoewel snel weer uit den lucht.

Related posts
Politiek

Weliswaar geen 60 Nederlanders aan scheepsdek evacuatievlucht, maar vooral Afghaanse evacués

1 Mins read
Ter den menigte diegene den afgelopen dagen vanaf vliegtuig vanuit Afghanistan is geëvacueerd, zitten minder Nederlanders dan voorheen worden gedacht. Er waren…
Politiek

Den Jonge: zeven maanden na laatste vaccinatie boosterprik voordat wie wil

1 Mins read
Iedereen diegene eentje boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen ter den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…
Politiek

Den Jonge: boostercampagne wordt voordat iedereen versneld

1 Mins read
Iedereen diegene ene boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen te den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *