Politiek

VVD wil Johan Remkes mits nieuwe informateur

1 Mins read
VVD wil Johan Remkes mits nieuwe informateur

Oud-minister Johan Remkes moeten Mariëtte Slaghamer opvolgen mits informateur. Dat wil den VVD, den partij van Remkes. Ingewijden vastmaken dat na eentje tijding van RTL Televisiejournaal.,Remkes is op dit ogenblik waarnemend hoofdcommissaris van den monarch (regent) ter Limburg. Voordien wasgoed hij vicepremier, minister van Nationale Zaken, staatssecretaris van Volkshuisvesting plusteken hoofdcommissaris van den monarch ter Noord-Nederland. Zowel wasgoed hij waarnemend burgemeester van Greneboom Liguster plusteken voorzitter van verschillende belangrijke commissies.,Den VVD zou hem voordragen voordat den volgende ontwikkelingsstadium van den formatie, waarin hoogstwaarschijnlijk eentje minderheidskabinet zou wordt onderzoeken. Ie is aan den Tweede Ruimte wegens hem te benoemen, maar omdat den VVD den grootste partij is, is den mogelijkheid royaal dat hij ie zowel wordt.,Slaghamer komt ochtend met haar eindverslag. Zij is er noch ter succesvol eentje meerderheidskabinet ter den steigers te zetwerk, zoals den opdracht van den Ruimte luidde. Omdat VVD plusteken CDA noch willen regeren met eentje linksom speelgoedblok van PvdA plusteken GroenLinks plusteken D66 den huidige samenwerking met den ChristenUnie noch wil voortzetten, is eentje minderheidskabinet met ter ieder geval VVD plusteken D66 nog eentje van den weinige mogelijkheden.,Den 70-jarige Remkes wordt waargenomen mits eentje van den lieve ’troubleshooters’ ter bestuurlijk plusteken staatsbeleid Nederland. Hij trad aan mits waarnemend burgemeester ter Greneboom Liguster nadat zijn partijgenoot Pauline Krikke moest weggaan.,Hij is nu ter Limburg aan den slag, omdat ie voltallige dagelijks provinciebestuur ginds ontslag nam na eentje integriteitsconflict.

Related posts
Politiek

Den Jonge: zeven maanden na laatste vaccinatie boosterprik voordat wie wil

1 Mins read
Iedereen diegene eentje boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen ter den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…
Politiek

Den Jonge: boostercampagne wordt voordat iedereen versneld

1 Mins read
Iedereen diegene ene boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen te den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…
Politiek

Snellere schoonmaakster plus subjectief gesprek gedupeerde toeslagenouders

2 Mins read
Den schoonmaakster aan den gedupeerde ouders ter den kinderopvangtoeslagaffaire wordt verbeterd. Demissionair staatssecretaris Van Huffelen van Financiën heeft eentje nieuwe opzet van…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *