Politiek

Rutte: zoals buurland uitgeweken Afghanen noch moeiteloos zoals Nederland

1 Mins read
Rutte: zoals buurland uitgeweken Afghanen noch moeiteloos zoals Nederland

Den evacuaties uit Afghanistan willen “zo snel mogelijk hervat wordt”, plusteken Afghanen diegene op den omlijsting staan wegens te wordt geëvacueerd zoals tolken willen zo snel mogelijk ter veiligheid zijn. Premier Rutte heeft dat verwoord ter Parijs waar hij op visite is gedurende voorzitter Macron.,Afghanen diegene zelf uitwijken zoals ene buurland, kunnen er noch moeiteloos van uitgaan dat zij ongezouten van daaruit zoals Nederland kunnen komen, zegt Rutte: “Dat moeten vanaf geval bekeken wordt.” Ie hangt volgens hem over van den afkomst van den mensen plusteken of zij op diegene omlijsting staan.,“Ie voornaamste is dat zij ter veiligheid zijn. Mits zij uit Afghanistan zijn, zijn zij ter ieder geval veilig”, zei Rutte:,Premier Rutte wil gedurende den evacuaties nauwsluitend samenwerken met Frankrijk, maar zowel met Duitsland, Engeland, Italië plusteken andere Europese terechtkomen.,Ie overleg met Macron gaat zowel overheen den vraag hoe ene volwassene stroom vluchtelingen uit Afghanistan vermag wordt voorkomen. “Ie laatste watten jij wil is ene repetitie van 2015 plusteken 2016, met den Syrische vluchtelingencrisis. Dus iedereen is zeer gemotiveerd wegens dat te voorkomen.” Daarom is er zowel overleg tussen den Europese ministers van Asielzaken plusteken Justitie, zegt Rutte.,Wegens ene vluchtelingenstroom te voorkomen is ie volgens den premier bepalend dat er stabiliteit komt ter Afghanistan. “Daarom is ie zowel bepalend dat wij praten met terechtkomen indien Qatar plusteken Pakistan, diegene stemkracht hebben ter Afghanistan.” Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Kaag gaat zoals den regio voordat overleg. Zowel haar Duitse collega Maas is ter dat regio.,Wegens mensen veilig uit Afghanistan te krijgen zegt Rutte dat ie onvermijdelijk is dat Nederland ter gesprek gaat met den Taliban. Frankrijk plusteken den VS voeren reeds overleg met den radicaal islamitische lichaamsbeweging. “Ie moeten welnu onder strikte voorwaarden”, stelt hij.,Zo wil hij den Taliban noch erkennen plusteken wil hij diegene gesprekken intact zakelijk vasthouden. “Ie moeten intact precies gestructureerd zijn op ie wegkrijgen van den mensen diegene onze dekking nodig hebben.”,Wie zijn den Taliban plusteken waar staan zij voordat? Bekijk ie ter dit video:

Related posts
Politiek

Blokhuis snapt getuigenis tegen Van Lienden wegens mondkapjesdeal

1 Mins read
Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid heeft onbegrip voordat ie slot van pleitbezorger Plasman wegens getuigenis te uitrichten tegen Sywert van Lienden plusteken…
Politiek

Grapperhaus: coronapas huis nakijken

1 Mins read
Ondernemers willen ie checken van den coronatoegangsbewijzen serieus nemen. Demissionair minister Grapperhaus zei dat voordat den ministerraad zoals reden van eentje research…
Politiek

GroenLinks-Kamerlid Snels stapt op wegens samenwerkingsverband PvdA

1 Mins read
Bart Snels van GroenLinks stopt indien Tweede Kamerlid omdat hij ie noch ooit is met den samenwerkingsverband van zijn partij met den…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *