Politiek

Oud-Kamerlid Norbert Klein (50Plus) overleden

1 Mins read
Oud-Kamerlid Norbert Klein (50Plus) overleden

Oud-Tweede Kamerlid Norbert Klein is overleden. Hij wasgoed 65 klas. Klein zat van 2012 totdat 2017 te den Ruimte. 50Plus haalde te den verkiezingen van 2012 twee zetels plusteken Klein bezette daarginds één van.,Na ie (vergankelijk) vertrekken van partijleider Krol worden hij fractievoorzitter van 50Plus. Maar na eentje inwonende ruzie te 2014 volgde eentje splitsing plusteken kwamen er twee fracties: 50Plus/Baay plusteken 50Plus/Klein. Ie partijbestuur van 50Plus koos den kantkloswerk van Baay.,Enige tijdstip straks ging Klein voorts indien onafhankelijk Kamerlid. Hij vond dat 50Plus zichzelf te veel ontwikkelde indien one issue-beweging. Indien Kamerlid diende hij initiatiefvoorstellen te overheen ie afschaffen van kieskringen plusteken overheen den flexibilisering van ie ouderdomspensioen.,Aan den verkiezingen van 2017 deed Klein mee met den onderbrak hem opgerichte Vrijzinnige Partij, maar diegene haalde geen zetels. Onder den Kamerverkiezingen van maart dit klas stond hij op den schilderijlijst van Vrij plusteken Sociaal Nederland, maar zowel diegene kwam noch te den Ruimte.,Norbert Klein wasgoed voorheen zowel gemeenteraadslid plusteken penis van den Provinciale Staten van Gelderland voordat den VVD.

Related posts
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…
Politiek

Na Kaag (D66) treedt zowel minister Bijleveld (CDA) ge: ik sta werkgelegenheid defensie te den weg

2 Mins read
Demissionair minister van Defensie Bijleveld (CDA) treedt weliswaar ge na den motie van afwijzing tegen haar. Zij is na minister van Buitenlandse…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *