Politiek

Ministerie krijgt 13.000 mails van Afghanen overheen toevluchtsoord ter Nederland

1 Mins read
Ministerie krijgt 13.000 mails van Afghanen overheen toevluchtsoord ter Nederland

Erbij ie ministerie van Buitenlandse Zaken zijn den afgelopen tijdstip 13.000 mails binnengekomen van Afghanen diegene zoals Nederland willen komen. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Broekers-Paard ter uitkomst op vragen van den Tweede Ruimte. Ie gaat wegens mensen diegene claimen dat zij vallen onder den voorwaarden van ene D66-motie diegene den Tweede Ruimte twee weken geleden aannam.,Zij denken rechtspraak te hebben op evacuatie plus toevluchtsoord ter Nederland, omdat zij zoals inherent zeggen voordat Nederlanders gewerkt hebben, bijvoorbeeld indien kok of chauffeur. Ie loket voordat den aanvragen is nog noch gesloten, dus den schilderijlijst vermag nog langer wordt. Den menigte staat los van den tolken plus mensen met ene Nederlands paspoort diegene Nederland nog noch uit Afghanistan heeft kunnen ontruimen.,Trouwens gaat ie noch wegens 13.000 asielaanvragen, maar zitten er zowel veel mails tussen met aanvullende vragen of ene herhaald verzoek wegens toevluchtsoord.,Broekers-Paard schrijft dat ie overgrote fragment van den mails “ondanks den volwassene inspanningen” nog noch is geregistreerd. Schrede daarna vermag beoordeeld wordt of den opstellers ervan terecht rechtsgrond maken op den vereffening. Volgens ingewijden vindt achter den schermen ene discussie positie overheen welke voorkomendheid dat moeten verrichten: Buitenlandse Zaken of den Immigratie- plus Naturalisatiedienst IND, diegene gewoonlijk asielaanvragen beoordeelt. Den IND kampt echter met ene personeelstekort.,Vorig klas vroegen ter totaal weids 19.000 mensen toevluchtsoord aan ter Nederland.,Te den Kamermotie overheen den Afghanen staat dat reeds ie lokale personeel van Nederlandse organisaties ter Afghanistan rechtspraak heeft op dekking, televisiekanaal indien Nederlandse staatsburgers plus tolken. Zowel mensenrechtenactivisten, juristen plus ter ie bovenmatig verdedigers van vrouwenrechten willen indien ie mogelijk is zoals Nederland wordt gehaald, staat ter den motie diegene brede toeverlaat kreeg.,Zo kwam vrijdag den laatste Nederlandse vlucht met diplomaten plus militairen aan ter Eindhoven:

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *