Politiek

Kaag bevestigt: Nederlandse delegatie had ontmoeting met Taliban

1 Mins read
Kaag bevestigt: Nederlandse delegatie had ontmoeting met Taliban

Eentje Nederlandse delegatie heeft ter Qatar gesproken met den Taliban. Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Kaag heeft dat ter ene persconferentie bevestigd. Zij zegt dat ie wegens “ene eerste ontmoeting op formeel niveau” ging.,Voordien vandaag berichtte ie Afghaanse televisiestation Tolonews reeds dat Nederlanders ter Qatar hadden overlegd met ene vertegenwoordiger van den Taliban. Op Twitter meldt den zendinstallatie dat den Nederlandse delegatie met ene hoge official van den Taliban sprak overheen den situatie ter Afghanistan, den uitreismogelijkheden plusteken ie werken van den vliegveld van Kabul.,Tolonews baseerde zichzelf op ene woordvoerder van den Taliban, diegene ter Qatar ene vertegenwoordiging heeft.,Gisteravond vertrok minister Kaag met ene delegatie zoals Qatar. Nederland wil zo snel mogelijk weer evacuaties op vaart brengen van Nederlanders plusteken van Afghanen diegene voordat Nederlanders hebben gewerkt. Na Qatar bezoekt den bewindsvrouw zowel Pakistan plusteken Turkije.,Verschillende Europese terechtkomen, waaronder Duitsland, hebben reeds voeling met den Taliban. Ie Nederlandse kabinetkast heeft voordien medegedeeld gesprekken met den radicaal-islamitische voortbeweging noch uit den weg te gaan indien dat nodig is voordat den Nederlandse belangen.,Minister Kaag benadrukt daarbij steeds dat gesprekken met den Taliban geen toegeving van ie nieuwe staatsbestel ter Afghanistan betekent.,Wie zijn den Taliban werkelijk? Te dit video meer inlichting:

Related posts
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn vanwege den aardbevingen te Groningen krijgen ene uitnodiging wegens hun vertelsel te uitrichten…
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn doorheen den aardbevingen ter Groningen krijgen eentje uitnodiging wegens hun vertelsel te doet…
Politiek

Hierover vasthouden den hoofdrolspelers ter den formatie den kaken op jawel

3 Mins read
Na ie maandenlange wie-met-wie-geharrewar is den formatie ene week geleden tenslotte ter den inhoudelijk stadium terechtgekomen. Viertal partijen onderhandelen overheen watten ene…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *