Politiek

Afghaans tv-station: Nederlandse delegatie sprak met Taliban

1 Mins read
Afghaans tv-station: Nederlandse delegatie sprak met Taliban

Ene Nederlandse delegatie heeft volgens ie Afghaanse tv-station Tolonews te Qatar gesproken met eentje vertegenwoordiger van den Taliban. Op Twitter meldt den zendinstallatie dat den Nederlanders met eentje hoge official van den Taliban hebben overlegd overheen den situatie te Afghanistan, den uitreismogelijkheden plus ie werken van den vliegveld van Kabul.,Tolonews baseert zichzelf op eentje woordvoerder van den Taliban, diegene te Qatar eentje vertegenwoordiging heeft.,Ene woordvoerster van ie Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken schenkkan er niets overheen zeggen.,Gisteravond vertrok demissionair minister van Buitenlandse Zaken Kaag met eentje delegatie zoals Qatar. Nederland wil zo snel mogelijk weer evacuaties op snelheid brengen van Nederlanders plus van Afghanen diegene voordat Nederlanders hebben gewerkt. Na Qatar bezoekt Kaag zowel Pakistan plus Turkije.,Verschillende Europese neerdalen, waaronder Duitsland, hebben reeds voeling met den Taliban. Ie Nederlandse regering heeft vroeger verwoord gesprekken met den radicaal-islamitische verplaatsing noch uit den weg te gaan mits dat nodig is voordat den Nederlandse belangen.,Minister Kaag heeft daarbij welnu steeds benadrukt dat gesprekken met den Taliban geen toegeving van ie nieuwe staatsbestel te Afghanistan inhouden.,Wie zijn den Taliban werkelijk? Ter dit video meer kennisoverdracht:

Related posts
Politiek

Planbureau: lange formatie problematisch voordat weersomstandigheden plusteken energie

3 Mins read
Ie Planbureau voordat den Milieu (PBL) is om den lange formatie ongerust overheen den uitvoerbaarheid van klimaat- plusteken energiebeleid. Wegens den klimaatdoelen…
Politiek

Formatie voorts ter Hilversum; druk wegens nu huwelijk stappen te zetwerk

1 Mins read
Informateur Remkes plusteken den onderhandelaars van VVD, D66 plusteken CDA zijn ter Hilversum vergaderingen begonnen wegens te loeren of diegene trio partijen…
Politiek

Weekend te Goois woud moeten VVD, CDA plus D66 uitweg bieden uit diepe formatie-impasse

1 Mins read
Informateur Remkes heeft met zijn heisessie precies 24 uur uitgetrokken wegens den kabinetsformatie uit ie slop te voorttrekken, veraf weg van den…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *