Politiek

‘Minderheidskabinet is nu eentje logische stap, maar zowel noch eenvoudig’

2 Mins read
‘Minderheidskabinet is nu eentje logische stap, maar zowel noch eenvoudig’

Hoogstwaarschijnlijk wordt ie onderzoeken van eentje minderheidskabinet den volgende stap ter den reeds maandenlange durende kabinetsformatie. Na ie ‘nee’ van VVD plus CDA vandaag tegen gesprekken met ie linkse hakblok van GroenLinks plus PvdA is dat nog eentje van den weinige serieuze opties, zegt zowel staatkundig verslaggever Ron Fresen. “Maar zowel dat zullen noch eenvoudig wordt.”,Informateur Mari√ętte Slaghamer (PvdA) is er noch succesvol te voldoet aan den opdracht van den Tweede Ruimte wegens eentje regering ter den steigers te zetwerk dat den steunpilaar heeft van eentje meerderheid. Voortzetting van den huidige samenwerking is zowel noch meer mogelijk nu D66-leider Kaag samenwerkingsverband met den ChristenUnie heeft uitgesloten.,Linksom wilde graag regeren, maar staat nu weliswaar aan den zijlijn. Fresen: “Zelf zeggen PvdA plus GroenLinks dat ie is mislukt, omdat VVD plus CDA verschrikt waren voordat den beeldvorming, den angst wegens mits te linksom te wordt waargenomen. Dat speelt zeker eentje rol, maar inhoudelijk waren er weliswaar zowel welnu verschillen, zowel mits is ginder nauwelijks overheen gepraat.”,”Den VVD wil huwelijksinzegening andere waar met den inkomensverschillen dan den PvdA. Op ie landstreek van ie weersomstandigheden denken zij huwelijksinzegening verschillend dan GroenLinks”, zegt Fresen. “Tegelijkertijd weet Rutte dat zowel eentje verfrissend regering veel moeten verrichten aan weersomstandigheden, zorg plus onderwijs. Ginds wil hij veeleer geen linksom stempel op.”,Nu eentje minderheidscoalitie ter beeld komt, is den vraag welke partijen ginder dan aan fragment zullen willen nemen. Ter ieder geval VVD plus D66, den winnaars van den verkiezingen. Den VVD wil vanaf se ie CDA erop, wegens den stabiliteit. “Maar D66 wil dat veeleer noch, want dan zullen den samenwerking te rechts, te conservatief wordt.”,Ene begrijpelijke angst van Kaag, vindt Fresen, reeds heeft zojuist ie CDA zichzelf op voorschrijven onderwerpen den afgelopen jaren vooruitstrevend getoond. “Op migratie heeft ie CDA ie verschil vervaardigd onder ie mogelijk maken van ie kinderpardon plus zowel nu maakt den partij zichzelf hard voordat den Afghaanse vluchtelingen.”,Ene samenwerking van VVD plus D66 steunt op 58 zetels, met ie CDA erop wordt dat er maximaal 73. Indien Pieter Omtzigt zijn Kamerzetel weer inneemt mits eenmansfractie, zakt dat tal zoals 72. Hoe dan zowel zullen ie regering onder elk voorstel steunpilaar willen zoeken onder oppositiepartijen.,Fresen verwachten dat ie nog welnu even schenkkan duren voordat eentje nieuwe ministersploeg op ie bordes van ie paleis staat. “Terwijl loopt ie huidige regering op zijn laatste poten plus schenkkan noch beetgrijpen watten welnu nodig is. Zo is den stikstofcrisis nog noch opgelost omdat er omvangrijke politieke meningsverschillen overheen waren. Dat schenkkan omvangrijke resultaten hebben mits er straks weer geen bouwvergunningen kunnen wordt afgegeven. Den resultaten van dit trage kabinetsformatie wordt steeds meer zichtbaar.”

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *