Politiek

Kaag vertrokken zoals regio Afghanistan voordat overleg

1 Mins read
Kaag vertrokken zoals regio Afghanistan voordat overleg

Minister Kaag is zoals Qatar vertrokken voordat overleg overheen den ontwikkelingen te Afghanistan. Na Qatar bezoekt den demissionaire minister van Buitenlandse Zaken ochtend zowel nog Pakistan plusteken overmorgen Turkije. Den gesprekken met collega’s daarginds gaan er vooral overheen watten nodig is wegens Afghanen diegene voordat Nederland hebben gewerkt plusteken Nederlanders alsnog te ontruimen.,Kaag praat onder meer overheen den toestand op ie vliegveld van Kabul, ie gewichtigheid van veilige vertrekroutes plusteken den mogelijke support van neerdalen te den regio. Zij wil zowel overleggen overheen den toekomstige politieke situatie te Afghanistan. Nederland heeft totdat nu geen contacten met den Taliban, maar ene Duitse gezant welnu. Kaag spreekt ochtend zowel met haar Duitse collega Maas.,Veilige evacuaties zijn dus den belangrijkste inzet van den trektocht van den minister. “Maar ie zullen ene waandenkbeeld zijn wegens te denken dat één reisje onmiddellijk resultaat gaat schuiven”, zei zij vanochtend.,Na haar visite aan den regio reist Kaag donderdag ingevolge zoals Slovenië voordat ene vergadering met haar EU-collega’s. Zowel diegene congres gaat vooral overheen Afghanistan.

Related posts
Politiek

Drinkwaterbedrijven waarschuwen tegen boren zoals aardwarmte

2 Mins read
Drinkwaterbedrijven maken zichzelf volwassene zorgen overheen ie boren zoals aardwarmte ter waterwingebieden. Zij zijn schrikachtig dat ie drinkwater daardoor vervuild vermag treffen…
Politiek

Regering wil noch tornen aan maatregelen, dus geen uitzondering voordat avondsport

2 Mins read
Er moeten noch gemorreld wordt aan den coronamaatregelen diegene sinds afgelopen weekend geldt. Dat betoogde demissionair premier Rutte te ene debat met…
Politiek

Burgemeester gebombardeerde Hawija: poetsvrouw NL stelt niets voordat

1 Mins read
Er is nog weinig terechtgekomen van den beloofde schadevergoeding aan Hawija, den Iraakse stad diegene doorheen Nederlandse F-16’s te 2015 worden gebombardeerd,…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *