Politiek

Regering trekt met Prinsjesdag reserve poen uit voordat weersgesteldheid plusteken veiligheid

1 Mins read
Regering trekt met Prinsjesdag reserve poen uit voordat weersgesteldheid plusteken veiligheid

Ie demissionaire regering wil 6 totdat 7 miljard euro reserve uitgeven wegens den CO2-uitstoot te verminderen plusteken nog ooit haast eentje half miljard voordat den methode van criminaliteit. Ingewijden vastmaken berichten daarvan van Den Telegraaf plusteken RTL Televisiejournaal. Vandaag heeft ie regering permanent den taxatie vastgesteld diegene met Prinsjesdag wordt gepresenteerd.,Ie reserve poen voordat den klimaataanpak vloeit voort uit ie vonnis te den Urgenda-zaak, dat ie regering dwingt wegens maatregelen te nemen. Ie poen zullen wordt ingezet wegens met subsidies mensen te verleiden totdat verduurzaming, bijvoorbeeld om ie acquireren van eentje elektrische wagen of hun stulp te isoleren.,Op den derde dinsdag te september zullen ie regering zowel bekendmaken dat er wijd 400 miljoen euro reserve gaat zoals den bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Dat wordt op verschillende wegen uitgegeven. Zo gaat er meer poen zoals den bewaking van bedreigde personen. Ginds had eentje Kamermeerderheid op aangedrongen na den moord op Peter R. den Vries. Zowel komt er te den Miljoenennota poen vrij voordat den sociale advocatuur.

Related posts
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…
Politiek

Mona Keijzer schenken Kamerzetel op plus verlaat ermee landelijke staatsbeleid

1 Mins read
Mona Keijzer schenken haar Tweede Kamerzetel op plus verlaat den landelijke staatsbeleid. Afgelopen zaterdag worden Keijzer (CDA) ontslagen indien staatssecretaris van Economische…
Politiek

'Zware bewaking voordat premier Rutte, dreiging uit criminele hoek'

1 Mins read
Premier Rutte heeft toegevoegd zware bewaking gekregen omdat hij mogelijk mikpunt is van eentje aanslag of ontvoering onderbrak den georganiseerde misdaad. Dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *