Politiek

Coronasteun stopt vanaf 1 oktober, regering werkt nog aan schaderegeling voordat nachtclubs

1 Mins read
Coronasteun stopt vanaf 1 oktober, regering werkt nog aan schaderegeling voordat nachtclubs

Den meeste steunmaatregelen wegens bedrijven vanwege den coronacrisis heen te promoten uitvallen, zoals verwachten, vanaf 1 oktober. Ie demissionaire regering vindt ie noch langer nodig wegens met generieke maatregelen den staathuishoudkunde te ondersteunen, omdat den meeste beperkende coronamaatregelen tijdelijk zijn opgeheven.,”Den staathuishoudkunde draait weer volop plus den werkloosheid is verachtelijk. Standhouden met den steunpilaar zullen ie spaarzaam herstelling te den weg zitten”, laat ie regering weten. Regelingen indien den NOW (voordat loonkosten), TVL (voordat vaste lasten), Tozo (voordat zzp’ers) plus TONK (voordat noodzakelijke kosten) vasthouden op te zijn. Eenzaam voordat determineren sectoren blijven er zowel te ie vierde kwartaal van dit klas steunregelingen van potentieel.,Dan gaat ie bijvoorbeeld wegens den nachthoreca plus den evenementensector, diegene zowel na 1 oktober nog noch helemaal van ie slot kunnen. Ie Garantiefonds Evenementen blijft zijn, nipt indien determineren financieringsgaranties voordat ondernemers.,Ie regering werkt nog aan eentje compensatieregeling voordat nachtclubs plus discotheken, omdat diegene indien enige op last van den overheid nog helemaal gesloten zijn. “Den uitvoering van schaderegeling is zeer ingewikkeld plus vraagt veel van den uitvoeringsorganisaties”, waarschuwt ie regering.,Den steunpakketten werden te maart 2020 te ie leven geroepen, aan ie start van den eerste lockdown. Te totaal gaat ie wegens wijd 80 miljard euro diegene zoals ie koophandel vloeit.,Ondernemers diegene weliswaar nog financiële steunpilaar nodig hebben, kunnen vanaf 1 oktober weer eentje beroep tenuitvoerleggen op den reguliere bijstandsuitkering voordat ondernemers. Den regels daarvoor wordt versoepeld.,Op 1 oktober stopt zowel den potentie voordat ondernemers wegens uitstel van belastingbetaling aan te vragen. Ginder hebben 369.000 bedrijven gewoonte van geproduceerd. Eentje vitaal eindje is hoewel terugbetaald, maar er staat nu nog wijd 19 miljard euro aan belastingschuld open erop 270.000 ondernemers.,Van den bedrijven wordt verwachten dat zij vanaf 1 oktober weer gewoon belasting gaan voldoet. Overheen eentje klas willen zij zowel hun schuld aan den fiscus gaan terugbetalen. Ginder hebben zij vijf klas den tijdstip voordat.

Related posts
Politiek

Den Jonge: coronapas voorlopig nog welnu even nodig

1 Mins read
Minister Den Jonge gaat ervan uit dat den coronapas nog noch ter den eerste week van november wordt afgeschaft. “Ik denken dat…
Politiek

Den Jonge: geldelijk beperkende maatregelen voorheen afschaffen dan coronapas

1 Mins read
Indien te november wordt priv wegens coronamaatregelen overheen te schaffen, dan wordt voorafgaand gekeken zoals diegene maatregelen diegene “metterdaad geldelijk belemmerend” zijn,…
Politiek

Roep wegens onafhankelijk research zoals misbruik te den danswereld

3 Mins read
D66 spreken vanmiddag te den Tweede Ruimte voordat ene onafhankelijk research zoals misbruik te den danssport. Zoals verwachting krijgt den motie brede…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *