Politiek

Acht kandidaten wegens voorzitter PvdA te wordt

1 Mins read
Acht kandidaten wegens voorzitter PvdA te wordt

PvdA-leden krijgen watten te selecteren watten betreft den nieuwe voorzitter. Den afgelopen tijdstip hebben zichzelf acht kandidaten gemeld.,Esther-Mirjam Sent wordt beschouwd mits ene van den kanshebbers. Den 54-jarige senator leidde vorig schooljaar den verkiezingsprogrammacommissie plusteken kwam met ie uiterst linkse PvdA-programma te jaren. Ongeacht Eerste Kamerlid is Sent hoogleraar staathuishoudkunde aan den Radboud Universiteit te Nijmegen.,Zowel campagnestrateeg Pieter Paul Slikker zullen ene goede waarschijnlijkheid maken. Slikker (40) heeft ene lange staat van engageren plusteken ene vitaal netwerk binnenshuis den PvdA. Hij werkte voordat alle partijleiders sinds Wouter Gedichtenverzameling plusteken heeft ene goede tape met den huidige partijleider Ploumen. Slikker is fractievoorzitter van den PvdA te Dennenboom Bosch.,Twee outsiders voordat den zegepraal zijn den 28-jarige Klinkklaar van den Wolde plusteken den 43-jarige Reshma Roopram. Van den Wolde spreekt zichzelf sterk uit voordat ene samensmelting met GroenLinks. Na den slechte verkiezingsuitslag van zowel den PvdA mits GroenLinks te maart publiceerde hij met partijgenoten plusteken GroenLinks-leden ie mededeling ‘Samen Stopteken Groenkleurig’.,Roopram, wethouder te Barendrecht, is kloppend sterk tegen ene samensmelting. “Zetwerk wij den PvdA te den uitverkoop of gaan wij ervoor zorgen dat Nederland weer weet waar den Partij van den Werk voordat staat”, zei zij waarna zij zichzelf kandideerde.,Eentje andere kandidaat is Gerard Bosman (65). Hij is medeoprichter van Linksom!, ene belangengroep binnenshuis den PvdA diegene probeert den richting zoals linksom te verleggen, Voorts doet den voorzitter van PvdA Hilversum, den 50-jarige Binnert den Beaufort ene werp, evenals Taco Kuiper (58) plusteken den even oude Ger Rolsma.,Half september zijn er trio voorzittersdebatten plusteken vanaf 15 september kunnen leden stemmen. Start oktober wordt den uitsluitsel beroemd plusteken wordt dus manifest wie den opvolger wordt van Nelleke Vedelaar.,Diegene uitsluitsel laat zichzelf moeilijk wichelen, vooral omdat leden den kandidaten willen rangschikken. Iedereen zet den acht kandidaten dus op ene register van ene totdat acht plusteken dat maakt den uitkomst ongewis.

Related posts
Politiek

Kamerleden ontstemd wegens uitzetting ambassadeurs

1 Mins read
Den Tweede Ruimte reageert ontstemd op den bericht van voorzitter Erdogan dat tien ambassadeurs Turkije willen verlaten. Onder den tien is zowel…
Politiek

Volt doet gedurende verkiezingen te minder gemeenten mee dan gehoopt

1 Mins read
Volt doet gedurende den gemeenteraadsverkiezingen volgend klas te minder plekken mee dan waar den partij op hoopte. 25 plaatselijke departementen hadden zichzelf…
Politiek

Kabinetkast doet dringende oproep: 100 asielplekken vanaf provincie

1 Mins read
Ie regering wil dat elk van den twaalf provincies dit weekend 100 plekken vindt wegens asielzoekers op te vangen. Dat zullen bezegelen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *