Politiek

Minister Kaag: aanslagen Kabul triest plus verschrikkelijk

1 Mins read
Minister Kaag: aanslagen Kabul triest plus verschrikkelijk

Minister Kaag vindt den aanslagen van gisteren te Kabul verschrikkelijk. Zij sprak vanochtend van “eentje trieste dag plus eentje intact slecht teken”. Kaag hoopt noch dat dit “eentje verrassend kapittel te Afghanistan” wordt van aanslagen.,Den demissionaire minister van Buitenlandse Zaken weeskind erop dat via den aanslagen van gisteren noch inclusief landbewoners zijn omgekomen, maar zowel Amerikaanse militairen. Volgens haar is eentje hommage aan den Amerikanen op zijn positie. “Zij hebben te den vuurlinie gestaan wegens alle evacuaties mogelijk te maken, zowel van Nederland.” Volgens Kaag zijn via den aanslagen waarschijnlijk geen Nederlanders gedood, maar zij vermag ie wegens den puinhoop noch uitsluiten.,Nederland stopte gisteren op urgent raadgeving van den VS met evacuaties. Kaag zei nog ooit dat zij noch weet hoeveel mensen te Afghanistan zijn achtergebleven diegene te aanmerking kwamen wegens zoals Nederland te wordt gebracht. “Ie is eentje makkelijke vraag, maar ie opbrengst is lastig. Wij hebben lijsten, maar ik vermag noch één nummer vermelden.”,Zij voegde eraan toe dat Nederland nog steeds probeert wegens te den toekomst mensen zoals Nederland te halen. Ie kabinetkast werkt erin samen met den Duitsers, Britten plus Fransen. “Wij zijn te afwachting wie ie vliegveld beveiligt, plus of er weer vluchten mogen terechtkomen.”,Op den vraag of ie kabinetkast noch voordien met den evacuaties had willen opstarten, antwoordde Kaag dat er nog eentje goede evaluatie moeten komen plus dat Nederland te verhouding totdat andere Europese terechtkomen “eentje mooie inzet” heeft voltooid. “Maar ie is nooit voldoende indien jouw kijkt zoals den aantallen, den snelle verslechtering ter plekke plus den nagenoeg onmogelijke deadline waar wij tegen moesten vechten.”,Ie kabinetkast bekijkt voorts hoe ie Afghanistan vermag helpen met humanitaire poetsvrouw. “Mits steunpilaar stopt, heeft dat enorme resultaten voordat Afghanistan plus zowel voordat den surplus van den regio”, zei Kaag.

Related posts
Politiek

Vliegverbod vanuit zuidelijk Afrika zoals Nederland wegens nieuwe virusvariant

1 Mins read
Vanaf 12.00 uur geldt ene verbod op vluchten zoals Nederland vanuit neerdalen ter zuidelijk Afrika. Dat heeft ie demissionaire regering priv zoals…
Politiek

Kiezers met niet-westerse oorzaak voelen zichzelf slecht vertegenwoordigen te Ruimte

1 Mins read
Nederlandse kiezers met eentje niet-westerse oorzaak voelen zichzelf noch juist vertegenwoordigen te den Tweede Ruimte. Dat blijkt uit ie Vaderlands Kiezersonderzoek, waarin…
Politiek

Regering koerst overheen op vrijhouden scholen, welnu eerdere sluitingstijden andere sectoren

1 Mins read
Ter ie Catshuisberaad van vandaag is nog geen slotbeschouwing genomen overheen reserve coronamaatregelen, maar bronnen vermelden ie uitgang dat den scholen noch…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *