Politiek

Podcast Den Dag: ie linkse huizenblok

1 Mins read
Podcast Den Dag: ie linkse huizenblok

Den Partij van den Werk plusteken GroenLinks gaan indien één team onderhandelen gedurende den formatie plusteken, zo benadrukken zij zelf, dat is eentje volgende stap te eentje nauwere linkse samenwerkingsverband. Ene stap diegene intact watten losmaakt gedurende den achterban van diegene partijen, want: is dit eentje opmaat zoals eentje samensmelting?,Er wordt alreeds jaren gesproken overheen ie vormen van eentje linksaf, vooruitstrevend huizenblok. Maar ie lukt nooit. Staatkundig historicus Harm Steriel van den Radboud Universiteit vertelt te den podcast Den Dag waar diegene worsteling vandaan komt plusteken watten den geschiedenis leert overheen politieke overnames. Werkelijk pakken overnames volgens hem eeuwig juist uit, alreeds is den weg ernaartoe lang plusteken moeizaam. Eén ding zeker: samengaan is van alle tijden, plusteken zeker noch dolletjes eentje linkse hobby.,Reageren? Mail [email protected],Jij kunt dit zending van Den Dag hier luisteren. Bevalt ie? Vergeet jou dan noch te abonneren!,Onze podcasts:,Den Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping gedurende één thema uit ie televisiejournaal.,Met ie Oog op Ochtend: elke dag eentje totaalbeeld van ie televisiejournaal, eentje opbergblik te den ochtendkranten plusteken ie betere journalistieke vraaggesprek.,Den NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer plusteken hun gasten jou gedurende overheen ie laatste televisiejournaal uit den wereld van technologie plusteken sociale media.,Ie Liefste uit ie Oog: iedere zaterdag selecteert den redactie van Met ie Oog op Ochtend den mooiste gesprekken van den afgelopen week.,Den Stemming van Vullings plusteken Van der Wulp: elke vrijdag eentje nieuwe zending waarin den politieke week wordt doorgenomen. Vervaardigd voort NOS plusteken EenVandaag.,Lang vertelsel kort: Elke werkdag rond vijven één thema, te 5 minuten. NOS op 3 vertelt jou watten jou moeten weten overheen eentje actueel thema wegens ie televisiejournaal erover huis te kunnen volgen.

Related posts
Politiek

Vervroegd stemmen weer mogelijk erbij den gemeenteraadsverkiezingen

1 Mins read
Nipt mits erbij den Tweede Kamerverkiezingen schenkkan er erbij den gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart volgend klas ter zwachteling met corona vervroegd wordt…
Politiek

Ministerie: via milde klachten toestemmen zelftest zowel, GGD noch noodzakelijk

1 Mins read
Vanaf ochtend paardenhoeven mensen via milde klachten noch langer zoals den GGD te gaan voordat ene PCR-test, maar toestemmen jouw thuis ene…
Politiek

D66 wil matchfixing expliciet strafbaar maken

1 Mins read
Den Tweede Kamerfractie van D66 wil matchfixing expliciet strafbaar stellen. Volgens den partij maakt eentje bijstelling van den wet ie eenvoudiger voordat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *