Politiek

Kaag: zeker dat wij noch alle gegadigden uit Afghanistan kunnen leegruimen

1 Mins read
Kaag: zeker dat wij noch alle gegadigden uit Afghanistan kunnen leegruimen

Minister Kaag denkt dat er “ene volwassene zekerheid” is dat Nederland noch alle mensen uit Afghanistan vermag leegruimen, diegene ie regering wil. Zij zei vanochtend dat den lijsten met mensen diegene zichzelf aanmelden nog steeds groeien. Zij voegde eraan toe dat er veel meer Nederlanders te Afghanistan zijn dan beroemd wasgoed plusteken zowel dan jou zullen veronderstellen. “Er is alreeds sinds klas plusteken dag ene intact streng ontkennend reisadvies wegens zoals Afghanistan te gaan”, benadrukte zij.,Den demissionaire minister van Buitenlandse Zaken zei dat den puinhoop rondom ie vliegveld van Kabul steeds groter wordt, omdat gedurende velen den paniek is toegeslagen. Volgens Kaag doet ie regering er samen met vooral den Duitsers plusteken den Britten “tegen den uurwerk te” alles aan wegens zoveel mogelijk mensen zoals ie vliegveld te krijgen: “Elk persoon dat wij kunnen redden, daarheen staan wij voordat.”,Kaag zei zowel dat zij samen met andere bondgenoten probeert den evacuaties uit Afghanistan te versnellen, nu den Amerikaanse voorzitter Biden vasthoudt aan vertrek van den Amerikaanse militairen op 31 augustus. Ie regering overlegt met den bondgenoten hoe ie zowel na 31 augustus houvast vermag blijven bieden.,Volgens Kaag heeft Nederland totdat nu 1200 mensen uit Afghanistan geëvacueerd. “Wij hebben zowel ene vitaal veel mensen op den vliegveld kunnen krijgen met den bus, maar welnu met intact veel problemen”, verduidelijkte den minister.

Related posts
Politiek

Vervroegd stemmen weer mogelijk erbij den gemeenteraadsverkiezingen

1 Mins read
Nipt mits erbij den Tweede Kamerverkiezingen schenkkan er erbij den gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart volgend klas ter zwachteling met corona vervroegd wordt…
Politiek

Ministerie: via milde klachten toestemmen zelftest zowel, GGD noch noodzakelijk

1 Mins read
Vanaf ochtend paardenhoeven mensen via milde klachten noch langer zoals den GGD te gaan voordat ene PCR-test, maar toestemmen jouw thuis ene…
Politiek

D66 wil matchfixing expliciet strafbaar maken

1 Mins read
Den Tweede Kamerfractie van D66 wil matchfixing expliciet strafbaar stellen. Volgens den partij maakt eentje bijstelling van den wet ie eenvoudiger voordat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *