Politiek

Onderzoeksraad neemt research zoals veiligheid Peter R. den Vries overheen

2 Mins read
Onderzoeksraad neemt research zoals veiligheid Peter R. den Vries overheen

Den Onderzoeksraad voordat Veiligheid zullen ie research zoals den veiligheidssituatie van Peter R. den Vries overnemen. Demissionair minister Grapperhaus had origineel Tjibbe Joustra aangewezen wegens ie research te exporteren, maar ginder kwam van veel kanten kritiek op, onder meer van den advocaten van den kroongetuige ter ie Marengoproces, Nabil B.,Joustra zullen noch onafhankelijk zijn, omdat hij zowel Vaderlands Coördinator Terrorismebestrijding plus Veiligheid NCTV is geweest. Gisteren vroegtijdig eentje Kamermeerderheid Grapperhaus ter ie research geen onomkeerbare stappen te zetwerk.,Erbij ie research gaat ie onder meer wegens den vraag of den NCTV Den Vries had willen beveiligen, hoewel hij dat zelf weigerde.,Grapperhaus schrijft nu aan den Tweede Ruimte dat hij wegens ie omvangrijke sociaal gewichtigheid sterk hecht aan veelzijdig draagvlak voordat ie research. Hij benadrukt dat hij nooit enige twijfel heeft gehad overheen den geschiktheid plus zelfstandigheid van Joustra, maar dat hij alles overwegende nu weliswaar den Onderzoeksraad inschakelt. Hij heeft voordat zijn besluit meerdere gesprekken gevoerd met diverse betrokkenen, onder wie den gezin van Den Vries.,Den Onderzoeksraad moeten noch louter loeren zoals den beveiligingssituatie van den vertrouwenspersoon van den kroongetuige ter ie Marengoproces, Den Vries. Zowel den bewaking van den broer plus pleiter van den kroongetuige moeten onder den loep wordt genomen. Televisiekanaal mits Den Vries zijn diegene twee vermoord.,Den Onderzoeksraad toestemmen zelf den opzet van ie research defini.,NOS op 3 legt jou ter den video hieronder uit waar ie Marengoproces overheen gaat.,Den huidige advocaten van Nabil B., Peter Schouten plus Onno den Welp, zijn tevreden met den toezeggingen van Grapperhaus plus hebben vertrouwen ter den zelfstandigheid van dit research.,”Peter krijgen wij er noch mee terug, maar dit is welnu watten wij wilden”, zegt Schouten. “Wij zullen er mits haviken op zitten wegens te loeren of ie inderdaad gaat, maar den Onderzoeksraad zullen zeker zorgen dat dit research bovenin iedere twijfel verheven is.”,Den advocaten zijn zowel blijmoedig dat den verspreidingsgebied van ie research is vergroot. “Ermee is den minister zowel tegemoetgekomen aan den wil van den nabestaanden”, zegt Schouten. “Zij hebben ginder zowel uitdrukkelijk wegens gevraagd.”,Dat bevestigt zoon Royce den Vries ter RTL Boulevard, ie programma waar zijn vader voordat werkte. “Noch louter mijn vader is vermoord, maar er zijn zowel twee andere onschuldige mensen vermoord”, zei hij recentelijk tegen Grapperhaus.,Zowel uitte hij ter ie gesprek met den minister zijn twijfels overheen den dekking van mensen rond kroongetuigen. “Ie kroongetuigensysteem zoals toegepast ter Marengo voldoet schijnbaar noch plus brengt onschuldige mensen ernstig ter onveiligheid, zonder dat ie Publiek Ministerie ginder eentje ge beantwoording op lijkt te hebben.”,Royce den Vries zegt vertrouwen te hebben ter den Onderzoeksraad plus hoopt dat ie zullen leiden totdat betere dekking van betrokkenen.,Voorstander Schouten verwachten dat ie research welnu ooit eentje klas ter deeg vermag nemen. “Dat vinden wij geen uitsluitend probleem. Den OVV vermag immer tussentijds bevindingen rapporteren wegens te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.”

Related posts
Politiek

Verdachte van bedreigen premier Rutte blijft langer vastzitten

1 Mins read
Den 22-jarige Amsterdammer diegene wordt verdacht van ie bedreigen van demissionair premier Rutte blijft langer vastzitten. Den tribunaal bepalen op ene pro-formazitting…
Politiek

Podcast Den Dag: den impact van doodsbedreigingen op politici

1 Mins read
Politici kunnen of willen veelal noch praten overheen bedreigingen, uit veiligheidsoverwegingen of omdat zij er geen toegevoegd zuurstof aan willen geven. Afgelopen…
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn vanwege den aardbevingen te Groningen krijgen ene uitnodiging wegens hun vertelsel te uitrichten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *