Politiek

Kaag: alle bondgenoten hebben toegevoegd tijdstip nodig ter Afghanistan

1 Mins read
Kaag: alle bondgenoten hebben toegevoegd tijdstip nodig ter Afghanistan

Den Europese NAVO-bondgenoten zullen omvangrijke druk op den VS uitoefenen wegens den evacuatiemissie op den vliegveld van Kabul te verlengen.,”Wij werken tegen den pendule”, zei demissionair minister Kaag van Buitenlandse Zaken vanochtend. “Onze bondgenoten zeggen ter ie G7-overleg weer tegen den Amerikanen dat wij onvervalst eentje urgent verzoek indienen wegens den deadline van 31 augustus te verleggen. Er zullen nog intact veel mensen noch zoals Nederland, ie VK, Duitsland of Frankrijk kunnen vliegen. Alle bondgenoten van den VS hebben toegevoegd tijdstip nodig.”,Den opperhoofden van den G7, zeven belangrijke industrielanden, vergaderen vandaag online overheen den situatie ter Afghanistan.,Kaag vroegtijdig den VS donderdag alreeds wegens zo lang mogelijk militairen ter Afghanistan te liefhebben. “Met alles op den vliegveld plus aan den poort zijn wij horig van watten den Amerikanen tenuitvoerleggen”, zei zij waarna.,Vrijdag riep ie merendeel van den NAVO-landen den VS op wegens zo lang mogelijk ter Afghanistan te blijven wegens zoveel mogelijk mensen te kunnen leegruimen.,Den afgelopen dagen zijn meer dan 800 mensen zoals Nederland gehaald. “Wij tenuitvoerleggen dat ter nauwe samenwerkingsverband met met name ie Verenigd Koninkrijk plus den Duitsers. Alle neerdalen hebben dezelfde ontzettende tegenslagen plus moeilijkheden”, zei Kaag.,Vanochtend is op Schiphol eentje vliegtocht uit Kabul met 184 mensen aan scheepsdek gearriveerd. Negen passagiers hadden eentje Nederlands paspoort. Den nationaliteit van den anderen wasgoed noch vertrouwd plus evenmin of zij ter Nederland blijven of doorreizen zoals eentje ander land.

Related posts
Politiek

Verdachte van bedreigen premier Rutte blijft langer vastzitten

1 Mins read
Den 22-jarige Amsterdammer diegene wordt verdacht van ie bedreigen van demissionair premier Rutte blijft langer vastzitten. Den tribunaal bepalen op ene pro-formazitting…
Politiek

Podcast Den Dag: den impact van doodsbedreigingen op politici

1 Mins read
Politici kunnen of willen veelal noch praten overheen bedreigingen, uit veiligheidsoverwegingen of omdat zij er geen toegevoegd zuurstof aan willen geven. Afgelopen…
Politiek

Slachtoffers toeslagenaffaire plusteken aardbevingen uitgenodigd aan formatietafel

2 Mins read
Slachtoffers van den toeslagenaffaire plusteken mensen diegene gedupeerd zijn vanwege den aardbevingen te Groningen krijgen ene uitnodiging wegens hun vertelsel te uitrichten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *