Politiek

Broekers komt terug van methode gezinshereniging minderjarigen

1 Mins read
Broekers komt terug van methode gezinshereniging minderjarigen

Alleenstaande minderjarige vreemdelingen kunnen weliswaar ter aanmerking komen voordat gezinshereniging mits zij wordt opgevangen om eentje ander gezinslid dan hun vader of moeder. Demissionair staatssecretaris Broekers-Paard schrijft aan den Tweede Ruimte dat zij priv heeft over te zien van eentje “om den IND meer generiek gehanteerde werkwijze”.,Gisteren kwam via NRC zoals zonder dat om verfrissend asielbeleid honderden asielkinderen zonder ouders op willen groeien. Sinds november geldt alleenstaande minderjarige vreemdelingen noch langer mits single, mits zij na hun overkomst ter Nederland om bijvoorbeeld eentje tante of eentje neef wordt opgevangen. Daardoor hebben zij noch meer vanzelf ie rechtspleging op weerzien met hun ouders.,Veel partijen ter den Tweede Ruimte reageerden laaiend, zowel omdat staatssecretaris Broekers den verandering noch zullen hebben aangekondigd. Broekers schrijft nu aan den Ruimte dat zij eentje inventarisatie heeft toestaan exporteren, waaraan zowel den stichting Nidos heeft meegewerkt. Dat is den organisatie diegene zichzelf bezighoudt met den zeggenschap van alleenstaande minderjarige asielzoekers.,Uit den inventarisatie komt zoals voren dat den “omvang van den casuïstiek substantieel groter blijkt dan eerst gedacht”. Daarenboven zijn den zaken “zo verscheiden dat eentje meer individuele inschatting van den aanvragen op zijn positie is”, schrijft Broekers.

Related posts
Politiek

Weliswaar geen 60 Nederlanders aan scheepsdek evacuatievlucht, maar vooral Afghaanse evacués

1 Mins read
Ter den menigte diegene den afgelopen dagen vanaf vliegtuig vanuit Afghanistan is geëvacueerd, zitten minder Nederlanders dan voorheen worden gedacht. Er waren…
Politiek

Den Jonge: zeven maanden na laatste vaccinatie boosterprik voordat wie wil

1 Mins read
Iedereen diegene eentje boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen ter den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…
Politiek

Den Jonge: boostercampagne wordt voordat iedereen versneld

1 Mins read
Iedereen diegene ene boosterprik wil hebben, schenkkan diegene krijgen te den zevende maand na den laatste vaccinatie. Dat zegt minister Den Jonge…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *