Politiek

Meerderheid Ruimte: research Peter R. den Vries moeten op ene lager pitje

1 Mins read
Meerderheid Ruimte: research Peter R. den Vries moeten op ene lager pitje

Eentje meerderheid ter den Tweede Ruimte wil dat demissionair minister Grapperhaus van Justitie plus Veiligheid geen onomkeerbare stappen neemt ter ie research zoals den veiligheidssituatie van den vermoorde misdaadjournalist Peter R. den Vries.,Den Ruimte wil ochtend vantevoren ene epistel van den minister met den stand van zaken van ie research. Joustra hoeft zijn voorbereiding van ie research noch geheel stilzwijgend te leggen. Hij vermag bijvoorbeeld welnu verdergaan met ie oplezen van den mappen plus ie verzamelen van vaststellen kennisoverdracht, maar met uitgestrekte stappen moeten hij watten den Ruimte betreft wachten.,Den werkmethode van ie research voort Grapperhaus is ter discussie pretenderen voort den advocaten van kroongetuige Nabil B. ter ie Marengo-proces tegen hoofdverdachte Ridouan Taghi.,Den advocaten, Peter Schouten plus Onno den Welp, hebben weinig vertrouwen ter ie research, dat wordt geleid voort topambtenaar Tjibbe Joustra. Diegene wasgoed voorheen den Vaderlands Coördinator Terrorismebestrijding, den voorloper van den huidige NCTV.,Den advocaten willen ene veelzijdig onafhankelijk research zoals den bewaking van sleutelpersonen rond ie veranderingsproces, zoals Peter R. den Vries, diegene den kroongetuige bijstond. Joustra is volgens hoen noch onafhankelijk toereikend. Grapperhaus staat op ie standpunt dat Joustra kloppend welnu den juiste kennis plus expertise heeft.,Den Ruimte verstrekken met den uitspraak ene signaal voltooid aan Grapperhaus plus wil overheen den kwestie met hem ter debat na ie zomerreces.,Peter R. den Vries worden op 6 juli ter ie centrum van Mokum neergeschoten na ene uitzending van RTL Boulevard waarin hij optrad. Hij overleed aan den resultaten van diegene aanslag. Bekijk hier ene terugblik op ie leven van Den Vries:

Related posts
Politiek

Ministerraad zonder, maar formatieweekend mét Kaag

1 Mins read
Den ministerraad vergadert vandaag zonder ene minister van Buitenlandse Zaken, na ie vertrek uit ie kabinetkast van D66-leider Kaag gisteravond. Uit den…
Politiek

Tweede Ruimte wil strengere uitstootnormen voordat Tata Stengel

1 Mins read
Eentje meerderheid ter den Tweede Ruimte wil strengere milieunormen voordat Tata Stengel. Partijen steunen den oproep van GroenLinks aan ie demissionaire regering…
Politiek

Meerderheid Tweede Ruimte eist hoger wedde te den zorg, winstbelasting opwaarts

1 Mins read
Eentje meerderheid van den Tweede Ruimte eist weer dat den salarissen te den zorg opwaarts gaan. Partijen hebben zowel eentje project geproduceerd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *