Politiek

Meerderheid Ruimte: geen onomkeerbare stappen research Peter R. den Vries

1 Mins read
Meerderheid Ruimte: geen onomkeerbare stappen research Peter R. den Vries

Ene meerderheid ter den Tweede Ruimte wil dat demissionair minister Grapperhaus van Justitie plus Veiligheid geen onomkeerbare stappen neemt ter ie research zoals den veiligheidssituatie van den vermoorde misdaadjournalist Peter R. den Vries.,Den Ruimte wil ochtend vantevoren eentje epistel van den minister met den stand van zaken van ie research. Den werkwijze van Grapperhaus is ter discussie opperen voort den advocaten van kroongetuige Nabil B. ter ie Marengo-proces tegen hoofdverdachte Ridouan Taghi.,Den advocaten, Peter Schouten plus Onno den Welp, hebben weinig vertrouwen ter ie research, dat wordt geleid voort topambtenaar Tjibbe Joustra. Diegene wasgoed vroeger den Vaderlands Coördinator Terrorismebestrijding, den voorloper van den huidige NCTV.,Den advocaten willen eentje veelzijdig onafhankelijk research zoals den bewaking van sleutelpersonen rond ie veranderingsproces, zoals Peter R. den Vries, diegene den kroongetuige bijstond. Joustra is volgens hun noch onafhankelijk voldoende. Grapperhaus staat op ie standpunt dat Joustra precies welnu den juiste kennis plus expertise heeft.,Den Ruimte schenken met den uitspraak eentje signaal voltooid aan Grapperhaus plus wil overheen den kwestie met hem ter debat na ie zomerreces.,Peter R. den Vries worden op 6 juli ter ie centrum van Mokum neergeschoten na eentje uitzending van RTL Boulevard waarin hij optrad. Hij overleed aan den resultaten van diegene aanslag. Bekijk hier eentje terugblik op ie leven van Den Vries:

Related posts
Politiek

Planbureau: lange formatie problematisch voordat weersomstandigheden plusteken energie

3 Mins read
Ie Planbureau voordat den Milieu (PBL) is om den lange formatie ongerust overheen den uitvoerbaarheid van klimaat- plusteken energiebeleid. Wegens den klimaatdoelen…
Politiek

Formatie voorts ter Hilversum; druk wegens nu huwelijk stappen te zetwerk

1 Mins read
Informateur Remkes plusteken den onderhandelaars van VVD, D66 plusteken CDA zijn ter Hilversum vergaderingen begonnen wegens te loeren of diegene trio partijen…
Politiek

Weekend te Goois woud moeten VVD, CDA plus D66 uitweg bieden uit diepe formatie-impasse

1 Mins read
Informateur Remkes heeft met zijn heisessie precies 24 uur uitgetrokken wegens den kabinetsformatie uit ie slop te voorttrekken, veraf weg van den…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *