Politiek

Den Jonge: ie gaat huis te den stadions, maar hossen moeten uitvallen

1 Mins read
Den Jonge: ie gaat huis te den stadions, maar hossen moeten uitvallen

Minister Den Jonge vindt dat ie afgelopen weekend huis ging te den voetbalstadions, maar hij ziet ruimte voordat meer vooruitgang. Volgens den minister zaten den ventilatoren dit weekend meer verstrooid dan ene week voorheen, waarna te ene veel stadions hele vakken waren gesloten. “Tegelijk zag ik te ene veel vakken dat ie hossen op ene kluitje nog noch voorbij wasgoed.”,Ochtend hebben den voetbalclubs plus burgemeesters overleg wegens den situatie te stadions te verbeteren. Den Jonge denkt dat vooral nog winst is te behalen ingevolge seizoenkaarthouders huis te verspreiden plus sta-vakken te verbieden. Daardoor moeten den spreiding van volgers te den stadions, diegene voordat twee derde bezet mogen zijn, huis gewaarborgd wordt.,Demissionair minister van Volksgezondheid benadrukte dat reserve regels “immer nog kunnen”. “Maar ie gros gedraagt zichzelf intact behoorlijk, dan vind ik rigoureus ingrijpen ene uitgestrekte stap.”,Den Jonge dreigde voordat ie weekend met ie toespitsen van den regels mits volgers noch huis zullen blijven zitten. “Geplaceerd is ene netwerken woord voordat op jouw kont zitten. Dat is dan zowel huwelijk den bedoeling”, duidde hij den regels voordat voetbalwedstrijden, diegene geldt mits geplaceerde evenementen.,Indien reactie brachten volgers gisteren ene spandoek mee zoals ie Feyenoordstadion waar den minister den wedstrijd volgde. Te oplezen wasgoed: “Hugo: zitten plus jouw muil vasthouden”.,Den fans van Feyenoord plus Go Ahead Eagles zongen gebroederlijk dat Den Jonge “zijn mond moeten vasthouden”:,Den Jonge zei er noch mee te zitten. “Eentje ietsje stadionhumor, ginds moeten jouw tegen kunnen. Wij hebben er smakelijk wegens gelachen.”

Related posts
Politiek

Hierover vasthouden den hoofdrolspelers ter den formatie den kaken op jawel

3 Mins read
Na ie maandenlange wie-met-wie-geharrewar is den formatie ene week geleden tenslotte ter den inhoudelijk stadium terechtgekomen. Viertal partijen onderhandelen overheen watten ene…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat indien nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen indien nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…
Politiek

CDA-bestuur draagt Hans Huibers voordat mits nieuwe voorzitter

1 Mins read
Ie partijbestuur van ie CDA heeft voormalige Tweede Kamerlid Hans Huibers voorgedragen mits nieuwe voorzitter. Hij maakt daardoor volwassene mogelijkheid wegens op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *