Politiek

‘Honderden asielkinderen dreigen zonder ouders op te willen groeien’

1 Mins read
‘Honderden asielkinderen dreigen zonder ouders op te willen groeien’

Wegens verfrissend regelgeving van den Immigratie- plus Naturalisatiedienst (IND) dreigen honderden asielkinderen te Nederland zonder hun ouders op te willen groeien. Dat schrijft NRC op fundament van IND-stukken diegene den krant heeft ingezien.,Ie nieuwe regelgeving heeft betrekking op den gezinshereniging van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Zij geldt sinds november noch langer mits single, wanneer zij na hun overkomst te Nederland vanwege eentje ander gezinslid, zoals eentje tante of neef, zijn opgevangen. Zij hebben daarom sinds kort, mits zij te Nederland mogen blijven, noch moeiteloos ie rechtspraak op reunie met hun ouders, gebroeders plus zussen. Volgens NRC wordt nu ofschoon 200 koters vanwege den voorschrift getroffen.,Met den nieuwe voorschrift moeten eentje einde wordt geproduceerd aan ie vooruitsturen van minderjarige koters vanwege ouders, diegene zo hopen makkelijker toevluchthaven te Nederland te kunnen krijgen. Den afgelopen jaren zijn vele duizenden koters voordat dit doelwit ingezet, schrijft den krant. Welnu daalde ie veel alleenstaande koters dat hier toevluchthaven aanvroeg den afgelopen jaren sterk: van 3860 te 2015, ie record van den vluchtelingencrisis, totdat 985 vorig klas.,Bronnen veiligheidsfunctionaris tegen NRC dat demissionair staatssecretaris van Justitie Broekers-Paard den verschaffing tegen ie raadgeving van den IND-top heeft doorgedrukt plus dat juristen van den immigratiedienst omvangrijke twijfels hadden te den juridische haalbaarheid ervan. Den Tweede Ruimte is noch overheen ie nieuwe regelgeving geïnformeerd, schrijft den krant.

Related posts
Politiek

Rutte gaat noch te op vraag overheen reserve bewaking

2 Mins read
Demissionair premier Rutte wil niets zeggen overheen zijn bewaking. Journalisten wachtten hem vanmiddag op, onder meer wegens ie uitlating te Den Telegraaf…
Politiek

Mona Keijzer schenken Kamerzetel op plus verlaat ermee landelijke staatsbeleid

1 Mins read
Mona Keijzer schenken haar Tweede Kamerzetel op plus verlaat den landelijke staatsbeleid. Afgelopen zaterdag worden Keijzer (CDA) ontslagen indien staatssecretaris van Economische…
Politiek

'Zware bewaking voordat premier Rutte, dreiging uit criminele hoek'

1 Mins read
Premier Rutte heeft toegevoegd zware bewaking gekregen omdat hij mogelijk mikpunt is van eentje aanslag of ontvoering onderbrak den georganiseerde misdaad. Dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *