Politiek

Regering: geen mensen te Afghanistan nalaten diegene ramp wandelen omdat ze voordat onzerzijds werkten

1 Mins read
Regering: geen mensen te Afghanistan nalaten diegene ramp wandelen omdat ze voordat onzerzijds werkten

Ie regering wil geen mensen te Afghanistan nalaten diegene ramp wandelen omdat ze voordat Nederland hebben gewerkt. Dat zei demissionair minister Kaag te eentje plenair Tweede Kamerdebat, dat wasgoed bedoeld indien voltooiing van den commissievergadering van gisteren. Den Ruimte had zowel op eentje ruimhartige werkwijze aangedrongen. Ene ruime meerderheid steunt eentje motie daarvan met indien eerste ondertekenaar D66-Kamerlid Belhaj.,Den minister van Buitenlandse Zaken voegde er welnu aan toe dat ze “eentje winstwaarschuwing moeten geven”, omdat den situatie te Kabul onoverzichtelijk blijft. “We weten noch watten gaat slagen; dit is den inzet”, benadrukte ze.,Ie regering wil “in den limieten van ie mogelijke” zonder Nederlanders, den lokale ambassadestaf plusteken tolken den komende dagen zowel andere “schrijnende plusteken acute gevallen” ontruimen. Kaag noemde indien voorbeelden Afghaanse wachten diegene te voorkomendheid waren van ie ministerie van Defensie, medewerkers van missies, journalisten, mensenrechtenactivisten plusteken Afghanen diegene gewerkt hebben voordat voort Nederland gefinancierde ontwikkelingsprojecten.,Netwerken indien gisteren uitten veel Kamerleden kritiek op den volgens kip trage wijze waarop ie regering te daad is gekomen plusteken netwerken indien gisteren weerspraken den bewindslieden dat. “We zijn met man plusteken macht aan ie werkgelegenheid”, zei minister Bijleveld. Plusteken Kaag herhaalde dat Nederland, netwerken indien den surplus van den internationale paring is overrompeld voort den vlugheid waarmee den Taliban ie land hebben veroverd. Ze noemde den plaatjes schokkend plusteken hartverscheurend.,Ter ie debat zei Bijleveld zowel dat uit Kabul eentje transportvliegtuig zoals Tblisi vertrokken met 35 Nederlanders. Aan scheepsdek waren zowel 16 Belgen, 2 Duitsers plusteken 2 Britten. Ie toestel is eentje C-17, diegene wordt tweedehands voort verschillende NAVO-landen.

Related posts
Politiek

Mailadres voordat evacuaties Kabul offline: 'Mijn waanvoorstelling valt ter duigen'

2 Mins read
Afghanen diegene ter Kabul zijn achtergebleven na den terugtrekking van buitenlandse troepen, kunnen na vandaag noch meer wegens werkster vragen via ie…
Politiek

CDA worden totaal verrast wegens uittreden Kaag

2 Mins read
Defensieminister Bijleveld, ie CDA plus partijleider Hoekstra zijn gisteren totaal overvallen wegens ie uittreden van D66-leider Kaag indien minister van Buitenlandse Zaken….
Politiek

Regering volgt wil Ruimte: geen coronapas nodig op terras

1 Mins read
Ie regering schenkkan ermee leven wegens op terrassen weliswaar geen coronatoegangsbewijs verplicht te stellen. Den Ruimte ging er gisteren mee akkoord dat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *