Politiek

Krappe meerderheid Ruimte steunt inherent bijdrage voordat coronatoegangstest

1 Mins read
Krappe meerderheid Ruimte steunt inherent bijdrage voordat coronatoegangstest

Ene nipte meerderheid ter den Tweede Ruimte steunt ie project van ie demissionaire kabinetkast wegens ter den toekomst ene inherent bijdrage te gaan vragen voordat coronatoegangstesten. ,D66, VVD, CDA plus Volt dienden tijdens ie coronadebat ter den Tweede Ruimte hiertoe ene motie ter. Daarbij willen zij welnu dat er ene vereffening wordt gecreëerd voordat mensen diegene noch gevaccineerd kunnen wordt. Demissionair minister Den Jonge herhaalde dat ie kabinetkast ene inherent bijdrage redelijk vindt, nu iedereen den waarschijnlijkheid heeft gehad zichzelf te toestaan vaccineren.,Den Jonge spreekt van “ene stimulans” diegene van den inherent bijdrage zullen uitgaan voordat mensen wegens zichzelf alsnog te toestaan vaccineren. Hij wil noch spreken van dwang of drang, omdat voordat den toegang totdat voorschrijven evenementen, den filmtheater, ie theater of andere ‘testgelegenheden’ er alternatieven zijn. Ene toegangsbewijs schenkkan zijn uit ene vaccinatiebewijs, ene negatieve test of ene verklaring dat iemand corona heeft gehad, zegt hij.,Regeringspartij ChristenUnie houdt volwassene reserves omdat nog noch manifest is wanneer diegene inherent bijdrage ingaat plus hoe hooggelegen den bijdrage wordt. CU-Kamerlid Bikker vraagt zichzelf bijvoorbeeld ge of ene gezin dat ene huwelijk erop wil woon dan zowel voordat den uittesten moeten gaan voldoet.,Ie kabinetkast kondigde afgelopen vrijdag aan inherent bijdrage te willen invoeren voordat gas van horecasector, evenementen, festivals, sportwedstrijden plus culturele samenkomsten wegens bewijs van ene negatieve test of vaccinatie te voorbinden, indien er meer dan 75 gasten afwezig zijn.,Den Jonge noemde erop wijze van voorbeeld ene bedrag van 7,50 euro. Maar dat bedrag is nog noch vastgesteld. Voorts zei den minister dat ie kabinetkast vantevoren ene wetsvoorstel moeten voorbereiden voordat den inherent bijdrage schenkkan wordt ingevoerd. SGP-leider Van der Staaij vroegtijdig zichzelf ge of dat nog welnu zin heeft, nu ie kabinetkast zelf zegt te streven zoals ie opheffen van den maatregelen ter november.,Erbij den meeste andere partijen leven veel verzwaren tegen den inherent bijdrage. PVV-leider Wilders vroegtijdig ie kabinetkast ie voornemen te heroverwegen, omdat ie voordat veel gemeenschap ene te volwassene drempel voordat ie opzoeken van evenementen schenkkan wordt. Hij spreekt van vaccinatiedrang.,SP-leider Lilian Marijnissen vindt dat er ingevolge den inherent bijdrage ene tweedeling dreigt te voortkomen tussen gemeenschap diegene ie welnu kunnen voldoet plus gemeenschap diegene er geen strafbaar voordat hebben.

Related posts
Politiek

Kamerleden ontstemd wegens uitzetting ambassadeurs

1 Mins read
Den Tweede Ruimte reageert ontstemd op den bericht van voorzitter Erdogan dat tien ambassadeurs Turkije willen verlaten. Onder den tien is zowel…
Politiek

Volt doet gedurende verkiezingen te minder gemeenten mee dan gehoopt

1 Mins read
Volt doet gedurende den gemeenteraadsverkiezingen volgend klas te minder plekken mee dan waar den partij op hoopte. 25 plaatselijke departementen hadden zichzelf…
Politiek

Kabinetkast doet dringende oproep: 100 asielplekken vanaf provincie

1 Mins read
Ie regering wil dat elk van den twaalf provincies dit weekend 100 plekken vindt wegens asielzoekers op te vangen. Dat zullen bezegelen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *